Γυναίκα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ερώτηση για τη διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή και η αντίδραση μπροστά στις κάμερες

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μάρκος Σεφερλής αντάλλαξαν αιχμές τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή ένα σκετς του ηθοποιού στο Δελφινάριο για το Nemo.

Σε μία εξ αποστάσεως διαμάχη μπλέχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής. Οι δύο άντρες διαφώνησαν και εξέφρασαν τις διαφορετικές τους απόψεις αναφορικά με τη σάτιρα που ασκεί ο γνωστός ηθοποιός προς τον φετινό νικητή της Eurovision, Nemo, στην τελευταία του παράσταση στο Δελφινάριο.

Οι δημοσιογράφοι πέτυχαν τον παρουσιαστή της ΕΡΤ μαζί με τη Τζένη Μελιτά στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/9) και δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν σχετικά με το θέμα που πήρε ευρύτερες διαστάσεις στην ελληνική showbiz.

«Περίμενα το κεφάλαιο νούμερο 2… δεν θα απαντήσω στον κύριο Σεφερλή. Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από αυτά που με ρωτάτε», αρκέστηκε να πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στους δημοσιογράφους, όταν του τέθηκε το σχετικό ερώτημα.

Σε άλλο σημείο, το δίδυμο της ΕΡΤ διέψευσε κατηγορηματικά το ότι θα βρίσκεται στην παρουσίαση του εθνικού τελικού της Ελλάδας για τη Eurovision, με τη Τζένη Μελιτά να επισημαίνει παρόλα αυτά πως είχε πολύ όμορφες αναμνήσεις από την προπέρσινη εμπλοκή της στη μετάδοση του διαγωνισμού.

Οι δηλώσεις Σεργουλόπουλου για τον Μάρκο Σεφερλή

Kατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Δημήτρη Πιατά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε ότι γίνεται σάτιρα προς συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με επιθετικό τρόπο. «Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται.

Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον Δημήτρη Πιατά να συμφωνεί.

Μια μέρα μετά, ο Μάρκος Σεφερλής έριξε τα βέλη του στον Φώτη Σεργουλόπουλο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φώτης Σεργουλόπουλος, το Δελφινάριο δεν είναι αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να τους κατασπαράζουν τα θηρία. Προφανώς το είπε για μένα γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο και εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία όλα αυτά τα χρόνια… χωρίς όμως αποτέλεσμα».

«Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις επειδή δεν συμφωνούν με την άποψη σου».

To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ερώτηση για τη διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή και η αντίδραση μπροστά στις κάμερες δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 10:13:35

Back to top button