Auto

Η Hyundai στην Art Athina 2024 στο Ζάππειο

H Art Athina είναι μια ετήσια διεθνής έκθεση σύγχρονης τέχνης που ιδρύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης το 1993 και αποτελεί μία από τις παλαιότερες φουάρ της Ευρώπης.

Δύο κεφαλαία Α – τα αρχικά του ονόματός της –  σε διαφορετικές συνθέσεις και χρώματα πρωταγωνιστούν στη φετινή οπτική ταυτότητα της Art Athina που θα διεξαχθεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου, στην σταθερή πλέον έδρα της, το Ζάππειο Μέγαρο, στην καρδιά της Αθήνας.



Η Hyundai Ελλάς πλαισιώνει την φετινή Art Athina 2024 με πολυβραβευμένα μοντέλα της μάρκας, τα πολύ δημοφιλή Kona και Tucson.

Το Hyundai Kona, το αναβαθμισμένο multiplayer, με κορυφαία μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (EV) που προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης και κορυφαία αυτονομία αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία των B-SUV.



Παράλληλα, το νέο Tucson ενσαρκώνοντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, διαθέτει δυναμική και γοητευτική σχεδίαση με μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας προσαρμοσμένα για να βελτιώνουν την ψηφιακή εμπειρία των χρηστών.

Τα κορυφαία στις κατηγορίες τους Kona και Tucson θα αποτελέσουν το κεντρικό θέμα της «HYUNDAI x SAKE ART GALLERY» που θα βρίσκεται στην είσοδο του Ζαππείου Μεγάρου και οι επισκέπτες της Art Athina 2024 θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να απολαύσουν πραγματικά έργα τέχνης της αυτοκίνησης και της ηλεκτρικής κινητικότητας, με την υπογραφή του Ιωάννη Καραμπέτσου γνωστού και ως Sake, ενός δυναμικού καλλιτέχνη της σκηνής του γκράφιτι στην Αθήνα.



Ο Sake, εμπνευσμένος από τα μοντέλα Kona και Tucson θα παρουσιάσει στην «HYUNDAI x SAKE ART GALLERY» συλλεκτικούς πίνακες αλλά και μοναδικά γλυπτά από εξαρτήματα των αυτοκινήτων.

Δυναμική, πολυσυλλεκτική, δοκιμασμένη στον χρόνο η Art Athina αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης των καλλιτεχνών, των γκαλερί και των φιλότεχνων, καθώς η ποιότητα και η άρτια διοργάνωση της έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 17:15:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button