Πολιτική

Το «πάγωμα» λογαριασμών του ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύει τις εκλογές – Επιστολές εργαζομένων

Η δέσμευση από προμηθευτές λόγω χρεών των λογαριασμών του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία έχει ανακινήσει ζήτημα ακόμα και διεξαγωγής του συνεδρίου και των προεδρικών εκλογών ακριβώς εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν πως μόνο για τις εκλογές το κόστος θα αγγίξει τις 500.000 ευρώ, χρήματα που σήμερα δεν υπάρχουν.

Αυτή η κατάσταση, μάλιστα, έχει ανησυχήσει κι εργαζόμενους στο κόμμα οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί το μισθό Αυγούστου κι εκφράζουν το φόβο τους πως θα μείνουν απλήρωτοι μέχρι και το Δεκέμβριο, όταν σύμφωνα με τη μέχρι σήμερα εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας θα διεξαχθεί ο β’ γύρος των εκλογών, εφόσον χρειαστεί.

Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως πληροφορείται, μάλιστα, το CNN Greece, εργαζόμενοι έχουν απευθυνθεί ακόμα και με επιστολές στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ζητώντας, ανάμεσα σε άλλα, τα οικονομικά να συζητηθούν στη σημερινή (Πέμπτη, στις 17.00) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και, μάλιστα, κατά προτεραιότητα.

Κι αυτό γιατί πέρα από τους μισθούς τους οι εργαζόμενοι ανησυχούν και για την ασφάλιση υγείας τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητούν από την κυρία Σβίγκου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση αυτού του κρίσιμου ζητήματος το συντομότερο δυνατό.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 12:31:07

Back to top button