Αθλητικά

Θλάση ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Μυϊκό πρόβλημα ο Νορντίν Άμραμπατ

Μπορεί η ΑEK να κινείται σε ρυθμούς Αντονί Μαρσιάλ, αλλά την ίδια στιγμή ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Athens Kallithea και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, με πιο σημαντικό, αυτό του Λιβάι Γκαρσία.

Με προβλήματα γίνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea, για την 5η αγωνιστική της Super League (22.09.2024, 21:00).

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, ο Λιβάι Γκαρσία -ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή, από το ματς με τον Βόλο- υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έχει υποστεί θλάση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λιβάι Γκαρσία θα μείνει σίγουρα στα “πιτς” για το ματς με την Athens kallithea, στη Λεωφόρο και θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (29.09.2024 / 21:00).

Εκτός προπονήσεων παραμένουν και οι Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται επίσης από θλάση. Μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Νορντίν Άμραμπατ (νέο πρόβλημα για τον Ματίας Αλμέιδα). Την ίδια στιγμή, ο Έρικ Λαμέλα προφυλάσσεται από το χτύπημα που έχει δεχθεί και τον κράτησε εκτός, από το ματς κόντρα στον Βόλο.

To άρθρο Θλάση ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Μυϊκό πρόβλημα ο Νορντίν Άμραμπατ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 12:05:31

Back to top button