Γυναίκα

Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει πίσω τη ζωή του – «Είναι καλά τον είδατε» λέει η σύντροφός του

Ο Δημήτρης Σταρόβας πηγαίνει καθημερινά όλο και καλύτερα. Μετά το εγκεφαλικό ο δημοφιλής καλλιτέχνης άλλαξε συνολικά τρόπο ζωής.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε τον περασμένο Μάιο, φαίνεται πως έχει αλλάξει τη ζωή του, με μείον 30 κιλά, έχοντας κόψει το κάπνισμα και βάζοντας στο πρόγραμμά του τη γυμναστική.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε μία guest εμφάνιση στην επετειακή παράσταση «Άγαμοι Θύται– Best Ωχ» στην Κύπρο και αποθεώθηκε.

Η σύντροφός τους, Άννα Σταθάκη, είναι συνεχώς στο πλευρό του, στηρίζοντας την προσπάθειά του, η οποία φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς. «Ο Δημήτρης είναι καλά, τον είδατε. Συνεχίζεται ανελλιπώς η ρουτίνα θεραπειών και εξετάσεών του», είπε στο Mega και την δημοσιογράφο Μαντώ Μπερδέ.

Η μάχη ζωής του Δημήτρη Σταρόβα, ξεκίνησε το μεσημέρι της 15ης του περασμένου Μάϊου. Όταν ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στα επείγοντα και μπήκε στην εντατική στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Τις επόμενες μέρες, υπέστη και κολπική μαρμαρυγή που κατάφερε να ξεπεράσει άμεσα.

Ακολούθησε το εξιτήριο, οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις και στις αρχές Σεπτεμβρίου  η συμμετοχή του, με guest ρόλο επί σκηνής στην Κύπρο. Τα δύσκολα για τον ίδιο φαίνεται να έχουν περάσει. Το εγκεφαλικό επεισόδιο τον έκανε να αλλάξει συνολικά τρόπο ζωής.

 

To άρθρο Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει πίσω τη ζωή του – «Είναι καλά τον είδατε» λέει η σύντροφός του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 11:00:56

Back to top button