Αθλητικά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στου Ρέντη για τον ετήσιο Αγιασμό του Ολυμπιακού και θα μιλήσει στην ομάδα

Ο ετήσιος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού θα τελεστεί σήμερα (19.09.2024) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και με ενδιαφέρον αναμένονται τα λόγια που θα πει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης προς την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό και την πρώτη απώλεια βαθμών των Πειραιωτών στη φετινή Super League, γεγονός που έκανε τον Βαγγελη Μαρινάκη να… ρίξει γκάζια προς τους παίκτες της ομάδας, αμέσως μετά το ματς.

Λίγα 24ωρα μετά, ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει να κάνει τον καθιερωμένο του ετήσιο Αγιασμό στο προπονητικό κέντρου της ομάδας στου Ρέντη. Ο βαγγέλης μαρινάκης αναμένεται να δώσει το “παρών” και -φυσικά- να κάνει και μια μικρή ομιλία, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Θυμίζουμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” κλείνουν φέτος 100 χρόνια ζωής και ο στόχος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, είναι η επιστροφή της ομάδας στην κορυφή στις ελληνικές διοργανώσεις, αλλά και μια νέα καλή πορεία στην Ευρώπη, μετά τον περσινό θρίαμβο, με την κατάκτηση του Conference League.

Ο βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει να υπάρξει στοχοπροσήλοση και σοβαρότητα, για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

To άρθρο Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στου Ρέντη για τον ετήσιο Αγιασμό του Ολυμπιακού και θα μιλήσει στην ομάδα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 10:33:45

Back to top button