Αθλητικά

Ο ύμνος του Champions League «εξαφανίστηκε» στην έδρα της Σέλτικ από το θόρυβο των οπαδών

Ο ύμνος του Champions League είναι μια μελωδία που όλοι οι οπαδοί θέλουν να ακούσουν να παίζει στην έδρα της ομάδας τους. Οι φίλοι της Σέλτικ, όμως, φαίνεται πως δεν… καίγονται και τόσο για τον ήχο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Η Σέλτικ πήρε “δύναμη” από τους οπαδούς της -που γέμισαν το “Celtic Park”– και διέλυσε με 5-1 την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην πρεμιέρα της στη League Phase του Champions League. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι φίλοι της ομάδας έστειλαν μήνυμα… τρέλας προς τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς.

Την ώρα που οι δύο ομάδες είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τη διαιτητική τριάδα, για το εισαγωγικό τελετουργικό της αναμέτρησης, είχαμε κάτι σπάνιο.

Ο ύμνος του Champions League έπαιξε κανονικά από τα μεγάφωνα του Celtic Park, αλλά… δεν ακούστηκε! “Εξαφανίστηκε” από τη βοή που προκαλούν οι οπαδοί του σκωτσέζικου συλλόγου κι έτσι η πασίγνωστη μελωδία πέρασε ελάχιστα ακόμα και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Τα video μέσα από το Celtic Park παρουσιάζουν τον απίστευτο θόρυβο που έκαναν οι οπαδοί της Σέλτικ.

To άρθρο Ο ύμνος του Champions League «εξαφανίστηκε» στην έδρα της Σέλτικ από το θόρυβο των οπαδών δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 10:17:02

Back to top button