Αθλητικά

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου

Θυμήθηκαν τα… παλιά! Μια παναθηναϊκή βραδιά πέρασαν Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Δημήτρης Διαμαντίδης, με τον Λιθουανό προπονητή να τραγουδά τον ύμνο των “πρασίνων”, σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, όπου εμφανίζεται ο Άγγελος Διονυσίου.

Αν και στην καριέρα -σαν παίκτης αλλά και προπονητής- άλλαξε αρκετές ομάδες, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραμένει… πιστός στον Παναθηναϊκό! Ο Λιθουανός κόουτς της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18.09.2024) σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μαζί με τον φίλο του και παλιό συμπαίκτη του, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδης πήγαν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Άγγελος Διονυσίου και διασκέδασαν, υπό… παναθηναϊκούς ήχους.

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης που για την ιστορία είναι φίλος του ΠΑΟΚ, όπως ήταν και ο αείμνηστος πατέρας του, αλλά έχει και συμπάθεια για το “τριφύλλι”- όταν είδε τους δυο θρύλους του Παναθηναϊκού, τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας, δείχνοντας προς το μέρος τους.

Με τα χέρια υψωμένα στον αέρα, ο Γιασικεβίτσιους “ακολούθησε” τον Άγγελο Διονυσίου, τραγουδώντας με τη σειρά του.

 

To άρθρο Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 09:57:26

Back to top button