Αθλητικά

«Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Η ΕΟΕ τιμάει στο Παναθηναϊκό Στάδιο τους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Legends 2004

Το απόγευμα της Πέμπτης (19.09.2024) οι Έλληνες λέμε το μεγάλο “ευχαριστώ” στους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2004! Στη μεγάλη γιορτή της ΕΟΕ, στις 19.30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο «Αθήνα 20 χρόνια μετά», με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδάει live.

Μια “παρέλαση” θρύλων του ελληνικού αθλητισμού στον πιο κατάλληλο χώρο! Η ΕΟΕ διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19.30, γιορτάζοντας το μεγάλο καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι Ολυμπιονίκες και οι Παραολυμπιονίκες του 2004 καθώς και οι αθλητές της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», οι οποίοι χάρισαν μοναδικές στιγμές περηφάνιας σε όλους τους Έλληνες.

Mαζί τους και όσοι συνέβαλαν, εργάστηκαν και συμμετείχαν εθελοντικά στην προετοιμασία και διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Επίσης θα βραβευτεί η θρυλική Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, μαζί με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, τον προπονητή Ότο Ρεχάγκελ, θα τιμηθούν για την τεράστια προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και θα παρελάσουν μαζί, απολαμβάνοντας την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους, στο σημείο που πριν από 20 χρόνια “αποθεώθηκαν” από χιλιάδες Έλληνες.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και φωτός που θα συνεπάρει το κοινό, με πολλές μουσικές εκπλήξεις και με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

H είσοδος στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού με Υπερήφανο Χορηγό τη ΔΕΗ Α.Ε. είναι ελεύθερη με προεγγραφή στο link που θα βρείτε ΕΔΩ.

Τη μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό αθλητισμό θα παρουσιάσουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος. “Θυμόμαστε, τιμάμε, ονειρευόμαστε” το σύνθημα της ΕΟΕ για τη μεγάλη εκδήλωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο

 

To άρθρο «Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Η ΕΟΕ τιμάει στο Παναθηναϊκό Στάδιο τους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Legends 2004 δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 09:26:51

Back to top button