Ελλάδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις 15-20 λεπτών στην Αττική Οδό

Σοβαρά προβλήματα στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής καταγράφεται το πρωί της Πέμπτης (19/09) με τον Κηφισό να κρατά και πάλι τα «πρωτεία». Αυξημένη κίνηση υπάρχει επίσης στην Αττική Οδό αλλά και σε αρκετές οδούς στο κέντρο της Αθήνας. 

Αναλυτικότερα κίνηση καταγράφεται στην είσοδο και έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) αλλά και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών).

Πολύ πυκνή ροή στα διαπιστώνεται και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισού με τους οδηγούς να πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται και στην Πέτρου Ράλλη.

Αλλά και στο κέντρο της Αθήνας η ροή των οχημάτων είναι αρκετά πυκνύ και συγκεκριμένα στην Αλεξάνδρας,, Μεσογείων, Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ), Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη) και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου, στην Καλλιρρόης, στο ρεύμα ανόδου της Λ. Συγγρού.

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρατηρούνται και στους γύρω δρόμους από το λιμάνι Πειραιά, στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά), αλλά και στην Βάρης-Κορωπίου.

Επίσης καθυστερήσεις που φτάνουν έως και τα είκοσι λεπτά καταγράφονται και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα.

Αττική Οδός

Αττική Κίνηση – Ελληνική Αστυνομία




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 08:38:48

Back to top button