Αθλητικά

3.000 οπαδοί της ΑΕΚ «βούλιαξαν» στο αεροδρόμιο και τον αποθέωσαν

Η ΑΕΚ έκανε το “μπαμ” φτάνοντας σε συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ και ο Γάλλος επιθετικός έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (18.09.2024) την Ελλάδα, για να ολοκληρώσει το deal. Οι φίλοι της Ένωσης έστησαν… πάρτι στο αεροδρόμιο, για την υποδοχή του 29χρονου επιθετικού.

Ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με ιδιωτικό αεροσκάφος λίγο μετά τις 21:00, βγήκε μετά από λίγο από την έξοδο 7 του αεροδρομίου και αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ. Δυο μήνες μετά την άφιξη του Έρικ Λαμέλα στην Ένωση, οι φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν και πάλι στο αεροδρόμιο, για να υποδεχθούν το νέο “αστέρι” της ομάδας.

Περίπου 3.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος” και αποθέωσαν τον Αντονί Μαρσιάλ, δημιουργώντας για… γηπεδική ατμόσφαιρα, με τα συνθήματα και τα καπνογόνα τους. Το αυτοκίνητο που βρισκόταν ο παίκτης, δεν μπορούσε να κουνηθεί από την παρουσία του κόσμου για πολλά λεπτά!

Ανάμεσα σε όσους τον υποδέχτηκαν ήταν ο Αντώνης Ηλιόπουλος (ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου) και ο Ράφικ Τζεμπούρ, που είχε άμεση εμπλοκή στη συμφωνία.

3.000 οπαδοί της ΑΕΚ «βούλιαξαν» στο αεροδρόμιο και τον αποθέωσαν

Θυμίζουμε, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (17.09.2024), η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η ΑΕΚ προσφέρει στον Αντονί Μαρσιάλ το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφέρει ποτέ (μεγαλύτερο κι από αυτό στον Έρικ Λαμέλα) το οποίο θα ξεπερνάει ετησίως τα 3.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Το συνολικό κόστος του deal θα είναι πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Την Πέμπτη, ο παίκτης θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-18 21:25:01

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button