Auto

Επετειακή Mercedes-AMG GT 612 PS στα χρώματα της ομάδας F1

Ονομάζεται Mercedes-AMG GT 63 PRO 4Matic+ Motorsport Collectors Edition και θα φτιαχτεί σε μόλις 200 κομμάτια παγκοσμίως. Εμπνέεται από την αγωνιστική ομάδα Mercedes‑AMG Petronas F1 και θυμίζει το τρέχον μονοθέσιο με το μαύρο της φινίρισμα.

Η πρώτη Mercedes-AMG GT Coupé παρουσιάστηκε πριν μια δεκαετία κι έχουμε χορτάσει ειδικές εκδόσεις: GT S, C, R, R Pro, Dark Knight Edition, Black Series, Track Series, GT3 Edition 55 και GT2 Pro. Στις παραπάνω πρόσθεσε και τη Motorsport Collectors Edition, που καταφτάνει εγκαίρως για να προλάβει το Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Αν λατρεύεις τα μονοθέσια της F1, η AMG μπορεί να σου προσφέρει τουλάχιστον τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό

Η συλλεκτική έκδοση κοσμείται από ένα ζωγραφισμένο στο χέρι μοτίβο ασημί αστεριών της Mercedes-Benz στο πίσω μέρος, διακοσμητικές ρίγες και πανέμορφα γαλάζια στοιχεία που κάνουν όμορφη αντίθεση. Υπάρχει επίσης το πακέτο AMG Exterior Carbon Fiber, πανοραμική γυάλινη οροφή και το πακέτο AMG Aerodynamics, καθώς και το AMG Night Package II. Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν σφυρήλατες ζάντες AMG 21 ιντσών με μαύρο ματ φινίρισμα και ταιριαστό γαλάζιο χειλάκι, αλλά κι ίδιου χρώματος δαγκάνες φρένων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-AMG GT 63 Pro, αγριεύει κι ετοιμάζεται για πίστα

Το σύστημα πέδησης δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά κι αποτελεσματικό. Μπροστά βρίσκουμε 6πίστονες δαγκάνες με δισκόφρενα 420 mm, ενώ το σπορ μοντέλο υψηλών επιδόσεων φοράει ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2R Cup — 295 μπροστά και 305 πίσω.

Mercedes-AMG GT

Η όμορφη αντίθεση μαύρου και γαλάζιου συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με στάνταρ τα καθίσματα AMG Performance ντυμένα σε μαύρο δέρμα Nappa κι ανάγλυφους λογότυπους της AMG στα προσκέφαλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα Mercedes-AMG GT Coupé 2024, τέλειος συνδυασμός αθλητικότητας και άνεσης

Διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακονήματα κοσμούν το κόκπιτ κι υπάρχει επίσης θερμαινόμενο τιμόνι AMG Performance, Burmester ηχοσύστημα 1.170 watt με 15 ηχεία, το AMG Track Pace, καθώς και το πακέτο Energizing.

Mercedes-AMG GT

Η νέα Mercedes-AMG GT 63 PRO 4Matic+ Motorsport Collectors Edition δεν έχει αλλαγές στον διτούρμπινο V8 των 4,0 lt, αλλά επειδή βασίζεται στην GT Pro κι όχι στην «απλή» GT 63 4Matic+, αποδίδει 612 αντί για τους 585 ίππους. 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 00:25:52

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button