Ελλάδα

Παγκόσμια επίθεση hackers, θύμα και η Ελληνική Πυροσβεστική

Hackers επιχειρούν επίθεση σε λογαριασμούς στο twitter σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θύμα τους έχει πέσει και ο λογαριασμός που διατηρεί η Ελληνική Πυροσβεστική.

Ο λογαριασμός που διατηρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Χ (πρώην twitter) δέχθηκε επίθεση από hackers το βράδυ της Τετάρτης (18/09/2024).

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο λογαριασμό που διατηρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Χ (πρώην twitter) εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έγραφε πως ο λογαριασμός χακαρίστηκε.

Η ανάρτηση αυτή μετά από λίγο διαγράφηκε.

Η Πυροσβεστική σε ανάρτηση της αναφέρει ότι: «Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός του Πυροσβεστικού Σώματος είναι χακαρισμένος».

Η επίθεση από hackers σε λογαριασμούς του Χ (πρώην Twitter) φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε χιλιάδες προφίλ σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο λογαριασμός του ΣΚΑΙ, του People αλλά και διασημοτήτων από όλους του χώρους όπως ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ.

«Αυτός ο λογαριασμός χακαρίστηκε. Σε καθένα από αυτούς δημοσιεύουμε μία διεύθυνση για να βγάλουμε κέρδος μαζί», γράφει το μήνυμα που εμφανίζεται σε εκατοντάδες λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο.

To άρθρο Παγκόσμια επίθεση hackers, θύμα και η Ελληνική Πυροσβεστική δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-18 21:32:09

Back to top button