Auto

Το Χόλιγουντ ψηφίζει Mercedes-Benz G-Class (+video)

Η Mercedes-Benz εκμεταλλεύεται τη γοητεία που ασκεί η G-Class στους διάσημους, επιστρατεύοντας τον Μπράντλεϊ Κούπερ για την προώθηση της νέας ηλεκτρικής έκδοσης του εμβληματικού τετρακίνητου.

Σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, ο Κούπερ επιδεικνύει τις δυνατότητες της ηλεκτρικής G-Class παρκάροντάς την πάνω σε ένα σωρό βράχια, συνδυάζοντας την τραχύτητά της με την αστική πολυτέλεια.

Αυτή η κίνηση μάρκετινγκ υπογραμμίζει τη διπλή απήχηση της G-Class: είναι τόσο ένα σοβαρό off-roader όσο και ένα σύμβολο κύρους για την πλούσια ελίτ της πόλης, πολλοί από τους οποίους μπορεί να μην τολμήσουν ποτέ να ξεφύγουν από τους ομαλούς δρόμους του Μπέβερλι Χιλς.

Το διαφημιστικό σποτ, που περιλαμβάνει δραματικές σκηνές ορειβασίας (πιθανότατα βελτιωμένες με τεχνητά ψηφιακά μέσα), τονίζει τις δυνατότητες του ηλεκτρικού G εκτός δρόμου, ενώ παράλληλα απευθύνεται στο πολυτελές κοινό του.

Το SUV έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Λος Άντζελες, μια πόλη γνωστή για τους διάσημους κατοίκους της και τους λάτρεις της G-Class.

Αστέρες όπως η Κένταλ Τζένερ, ο Τρέβορ Νόα και ο Τράβις Σκοτ, παρευρέθηκαν στην αποκλειστική εκδήλωση παρουσίασης στο Franklin Canyon Park, εδραιώνοντας περαιτέρω την έλξη του οχήματος σε αγοραστές υψηλού προφίλ.

Η Mercedes δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την τιμολόγηση στις ΗΠΑ για την ηλεκτρική G-Class, αλλά στην Ευρώπη, ξεκινά από περίπου 142.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-18 20:30:28

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button