Γυναίκα

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει πρώτη φορά για τον Bruno Cerella και απαντά στα σχόλια της Ματίνας Παγώνη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και παρότι δεν μένουν στην ίδια χώρα βρίσκουν τον τρόπο, αυτούς τους λίγους μήνες που είναι μαζί να είναι κοντά ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά και μετά από ένα μίνι χρονικό διάστημα που ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο λόγω των διάφορων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella ταξίδεψαν στην Τοσκάνη της Ιταλίας.

Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις τους στα social media, το ζευγάρι απόλαυσε την βόλτα του σε ένα υπέροχο οινοποιείο, παρακολουθώντας την όλη διαδικασία δημιουργίας κρασιού, κάνοντας δοκιμές και ποζάροντας αγκαλιά.

«Καταπληκτικές μέρες μαζί στην Τοσκάνη!», έγραψε ο Bruno Cerella στη λεζάντα της ανάρτησής του με πλάνα από την Τοσκάνη κάνοντας φυσικά tag την Αθηνά Οικονομάκου.

 

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Αθηνά Οικονομάκου στο αεροδρόμιο και τη ρώτησε για τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Οικονομάκου με το χαμόγελο στα χείλη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πέρασα πολύ ωραία στην Τοσκάνη, πολύ ωραία. Όλα τα όμορφα (σ.σ. όπως ο έρωτας) μας αλλάζουν και να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία για να περνάμε ωραία στη ζωή μας».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τα σχόλια που δέχεται για την προβολή της σχέσης της με τον Bruno Cerella.

Δείτε τι είπε:




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-18 13:20:45

Back to top button