Showbiz

Ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση στο Survivor |


Μια μεγάλη ανατροπή έφερε η πρώτη αποχώρηση στο πρώτο επεισόδιο του Survivor, με τις δύο φυλές του φετινού reality επιβίωσης να έχουν εκλέξει πρώτα τους αρχηγούς τους.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός εξήγησε σε όλους τους διαγωνιζόμενους τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού. Όπως είπε ο παρουσιαστής του Survivor, οι παίκτες καλούνται σε μια ονομαστική ψηφοφορία που θα εκλέξου τον αρχηγό της ομάδας τους. Αυτόματα θα ανάψει η δάδα των δύο αρχηγών, γεγονός που τους εξασφαλίζει την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Από τη συγκεκριμένη διαδικασία, ο Γιάννης Γριμανέλης έγινε αρχηγός της κίτρινης ομάδας και η Ελένη Κατσάρα αρχηγός στην πράσινη ομάδα. Στη συνέχεια, οι δύο αρχηγοί άναψαν τη δάδα σε έναν συμπαίκτη του ο καθένας, γεγονός που συνέχισε διαδοχικά, από κάθε διαγωνιζόμενο που κατάφερνε να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι δύο παίκτριες που έμειναν με σβηστές δάδες και έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους ήταν η Ekaterina και η Μαρία.

Από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, η Ekaterina δεν μπόρεσε να κερδίσει την παραμονή της, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε η ανατροπή με τη γνωστή Tiktoker να λαμβάνει ένα γράμμα που την ενημέρωνε πως θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο Survivor. “Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες” διάβασε η Ekaterina στο γράμμα.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-17 00:08:38

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button