Γυναίκα

Το λαμπερό κάλεσμα γενεθλίων της Σίσσυς Παπαγεωργίου στη Βουλιαγμένη!

Στο ειδυλλιακό bar-restaurant SWELL στη Βουλιαγμένη και με φόντο τα καταγάλανα νερά της Αθηναικής Ριβιέρας, με τον ήλιο έτοιμο να βυθιστεί μέσα τους, γιόρτασε η συμβολαιογράφος και blogger Σίσσυ Παπαγεωργίου τα γενέθλιά της και τα γενέθλια του blog της, του sissysworld.com που «γεννήθηκε» πριν 8 χρόνια!

Οι αγαπημένες φίλες της οικοδέσποινας έσπευσαν με χαρά να ανταποκριθούν στο όμορφο γυναικείο κάλεσμα, που είχε την έναρξη του την ώρα της Δύσης του ήλιου, ώστε οι καλεσμένες να μπορούν να απολαύσουν το σαγηνευτικό θέαμα!

Η οικοδέσποινα τις περίμενε με ένα πλατύ χαμόγελο, φορώντας ένα υπέροχο καφτάνι από την αγαπημένη της “AILIN BOUTIQUE” και με την βοήθεια του ιδιοκτήτη του “SWELL” Γιώργου Τοσουνίδη, φρόντιζε να μην λείπει τίποτα από κανένα τραπέζι.

Μαζί με την γαστρονομική πανδαισία που προσέφεραν τα υπέροχα sushi για τα οποία φημίζεται το εστιατόριο, αλλά και τα εύγευστα εδέσματα που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση η γνωστή στους κοσμικούς κύκλους chef Τάτη Μπόκοτση, οι καλεσμένες απόλαυσαν και την οπτική ευφορία που προσέφερε η συγκλονιστική θέα της θάλασσας με τον ήλιο να βουτάει νωχελικά στα νερά της κατά την Δύση του, βάφοντας τον ουρανό με τα ωραιότερα χρώματα!

Το κυριότερο όμως ήταν η ψυχική ευδαιμονία που απόλαυσαν οι καλεσμένες, καθώς μια θετική ενέργεια υπερχείλιζε στην ατμόσφαιρα!

Τα θετικά vibes, οι ανέμελες συζητήσεις για το καλοκαίρι, η εκλεκτή μουσική, η ειδυλλιακή θέα, το εύγευστο φαγητό, το ποιοτικό κρασί, κράτησαν τις καλεσμένες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η εξαιρετική βραδιά έκλεισε με τα δώρα που μοίρασε η εορτάζουσα στις φίλες της: Ένα φούξια πουγκί με εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης δέρματος της κορυφαίας ελβετικής εταιρείας “ZARTAUX” (Gold cream, zartaux skinnovelties, zartaux tonic lotion dry & sensitive skin, eye serum against dark shadows, serum vitale caviar concentrée) και ένα καλόγουστο βραχιολάκι από την “AILIN BOUTIQUE”!

Οι Μάιρα Τσαβλίρη, Μαίρη Παναγιωτίδη, Ελένη Δρακοπούλου, Ήβα Πάστρα, Νιόβη Καλλέργη, Μαρία Λαιμού, Μήτση Ράπτη, δρ.Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου, Αλεξάνδρα Παναγιώτου, Μαρίλια Βαζαίου, Φανή Λεβέντη, Σάντυ Παπαναστασίου, Ειρήνη Νικολαίδη, Ξένια Κούρτογλου, Σοφία Εφραίμογλου, Ρίτα Μωραϊτάκη, Ντέπυ Σιδεράκη, Ρόζα Αρσενιάν, Έλενα Βρετού, Μαριάννα Παγώνη, Ιωάννα Λαζαρίδου, Κάτια Αγάθου, Μόιρα Βασιλοπούλου, Ντέμυ Βερνίκου, Μαριάννα Βαλυράκη, Άννα και Γιολάντα Αγγελοπούλου, Δέσποινα Μοιραράκη, Ελένη Σαμέλη, Μαρίνα Λέον,Έμυ Γκέκα ήταν μερικές μόνο από τις εκλεκτές καλεσμένες που μοιράστηκαν με την οικοδέσποινα μια υπέροχη βραδιά!

Αυτό ήταν το δεύτερο και τελευταίο κάλεσμα που έκανε η εορτάζουσα για να γιορτάσει τα γενέθλια της. Είχε προηγηθεί ένα κάλεσμα στο St.George Lycabettus.

Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Κιμ Κίλιαν – Διαμάντω Μητροπούλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου – Μαίρη Παναγιωτίδη – Νιόβη Καλλέργη

Ντέπυ Σιδεράκη – Ήβα Πάστρα

Παναγιώτα Δρατσιούδη Λύρα Μαρίνα Λεόν

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη και η γνωστή οδοντίατρος και πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία στην Ανατολική Αττική, δρ. Βασιλική Τσίντζου

Φανή Λεβέντη δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με την δρ. Μαρία Κοτρώτσιου και η πολιτεύτρια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική δρ.Βασιλική Τσίντζου

Σίσσυ Παπαγεωργίου – Μάιρα Τσαβλίρη

Ελένη Δρακοπούλου – Ελένη Σαμέλη – Μαρίλια Βαζαίου

Μήτση Ράπτη – Μαρία Λαιμού – Φανή Λεβέντη – Ειρήνη Νικολαίδη – Σάντυ Παπαναστασίου

Η Μαρία Ορφανουδάκη της Ailin boutique, ο ιδιοκτήτης του SWELL Γιώργος Τοσουνίδης , η Κάτια Αγάθου και η Μόιρα Βασιλοπούλου


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 22:15:07

Back to top button