Auto

Δείτε μία αγωνιστική Lancia να πέφτει πάνω στους θεατές (+video)

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο, όπου φαίνεται το εμβληματικό αυτοκίνητο με κινητήρα στο κέντρο να επιταχύνει πριν ξαφνικά στρίψει δεξιά και προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ρίχνοντας κάτω αρκετούς θεατές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τραυματισμοί των περισσότερων ήταν ελαφροί. Μία γυναίκα υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις. Οι υπόλοιποι τραυματίες δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος.

Ο οδηγός του Lancia 037, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό έρευνα από τις τοπικές αρχές. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση σχετικά με το αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά είναι σαφές ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Όσον αφορά την κατάσταση του εμβληματικού αυτοκινήτου με τη θρυλική εμφάνιση Martini, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες. Κρίνοντας από την ταχύτητα της σύγκρουσης, το πιθανότερο είναι πως το αυτοκίνητο υπέστη μόνο ελαφρές ζημιές, ενώ στη χειρότερη περίπτωση ίσως χρειαστεί αντικατάσταση του εμπρόσθιου μέρους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα όπως το Lancia 037, ακόμα και για έμπειρους οδηγούς. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα έχουν συχνά δύσκολη συμπεριφορά και απαιτούν μεγάλη δεξιότητα για τον έλεγχό τους. Το ατύχημα αυτό αποτελεί μια σημαντική υπενθύμιση ότι η επίδειξη και η απρόσεκτη οδήγηση δεν αξίζουν τον κίνδυνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 21:13:33

Back to top button