Γυναίκα

Τα smokey eyes είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2024-25

Τα smokey eyes επιστρέφουν στη μόδα και έχουν την συγκατάθεση από τους μεγάλους οίκους μόδας.

Στο show του οίκου Jason Wu παρουσιάστηκαν δύο makeup looks, ένα με χρυσή σκιά κι ένα grungy μαύρο με smudged eyeliner και αρκετές στρώσεις mascara. Ένα gradient smokey eye look συνόδευσε και τη νέα συλλογή του οίκου Altuzarra με την makeup artist Diane Kendal να πετυχαίνει τον απόλυτο συνδυασμό κομψότητας και grunge.

Για το show του οίκου PatBo, η global beauty director Charlie Riddle συνδύασε λαμπερή επιδερμίδα με δραματικά smokey eyes σε μαύρο χρώμα.

Την τάση των effortlessly cool smokey eyes επιβεβαίωσε όμως και ο οίκος Tom Ford παρουσιάζοντας την πιο smudged εκδοχή τους στο FW24-25 show του στο Μιλάνο. Διαφορετικές versions τους, όλες πάντα με το μαύρο ως κυρίαρχο χρώμα, είδαμε επίσης στα shows των οίκων Frolov, Yuhan Wang και Huishan Zhang.

Το μαύρο eyeliner ήταν όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής και του makeup look που παρουσίασε ο οίκος Versace. Αντλώντας έμπνευση από τα ‘80s punk looks, η Dame Pat McGrath συνόδευσε τις νέες δημιουργίες του οίκου Versace με έντονα eyeliner wings με latex-like φινίρισμα.

Ο οίκος Gucci από την άλλη πρότεινε μια ενδιαφέρουσα, πιο φρέσκια εκδοχή του eyeliner look, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1960, περιγράφοντας τα μάτια των μοντέλων του με μαύρο μολύβι, καταλήγοντας σε ένα μικρό wing.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 15:00:09

Back to top button