Γυναίκα

Στέλιος Χανταμπάκης: Η σχέση με τον Φιλήμονα, οι πολυσυζητημένες κόντρες στο Survivor και η νέα ζωή στη Μαδρίτη

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγο καιρό η είδηση ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά εγκαταλείπουν την Ελλάδα και μετακομίζουν…Ισπανία.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ενημέρωσε πως εγκαταλείπουν την Ελλάδα ξεκινώντας να κυνηγήσουν το όνειρο στην Ισπανία. «Με ανάμεικτα συναισθήματα και ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα… πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram.

Η νέα ζωή στην Ισπανία

Πριν δυο περίπου εβδομάδες ο Στέλιος Χανταμάκης και η Όλγα Πηλιάκη μαζί με τα δυο τους παιδιά ξεκίνησαν το ταξίδι της μετακόμισής τους στην Ισπανία.

Αφορμή για να πάρουν αυτή την απόφαση, στάθηκε το γεγονός πως ο 11χρονος γιος τους Μανώλης, έγινε δεκτός στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και η Όλγα Πηλιάκη καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν πολύ ενεργοί στα social media και μοιραζόντουσαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους από κάθε τους σταθμό. Τελικά το Σάββατο 8/9 το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά έφτασε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας όπου πρόκειται να ζήσουν για το επόμενο διάστημα.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου τα δυο παιδιά του ζευγαριού, πήγαν για πρώτη μέρα στο σχολείο και ο Στέλιος Χανταμπάκης μέσω νέων αναρτήσεών του μοιράστηκε τις εμπειρίες τους από το νέο τους σχολείο.

«Η πρώτη μέρα στο σχολείο μας!! Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε ήταν αν θα ένιωθαν άβολα-περίεργα στο σχολείο! Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν κάτι όμορφο.. το σχολείο είναι δημόσιο και εκτελεί μαθήματα σε 2 γλώσσες Αγγλικά και Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι 9:00 με 14:00… Σας αφήνω εδώ την εμπειρία τους» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Να θυμίσουμε πως τον τελευταίο χρόνο η οικογένεια είχε ταξιδέψει άλλες δύο φορές στην Μαδρίτη με τον Στέλιο Χανταμπάκη να μοιράζεται στιγμιότυπα από το γήπεδο με τον γιο του.

«Είμαι δίπλα σου γιέ μου.. Είμαι εδώ για να πούμε ο ένας στον άλλον τους προβληματισμούς μας, για να σου πω και να μου πεις… να σε ακούσω. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σε βλέπω μένοντας «πίσω» να με προσπερνάς. Θα είμαι πάντα το στήριγμα σου γιε μου! Σ´αγαπώ. «Χτίζοντας τη σχέση μας», είχε αναφέρει στο instagram ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η ληστεία θρίλερ στο σπίτι του αδελφού του

Αρχές καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου ο αδελφός του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλης Χανταμπάκης μαζί με τη σύζυγο του έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη  όταν έπεσαν στα χέρια των αδίστακτων ληστών.

Οι αδίστακτοι ληστές προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από το ζευγάρι απείλησαν πως θα τους πάρουν τα παιδιά… Μόλις μπούκαραν στο σπίτι τους έδεσαν με tire-up και ξεκίνησαν να ρωτούν για τα χρήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις πήραν τα χρήματα οι ληστές έφυγαν από το σπίτι. Ο ένας επιβιβάστηκε στη μηχανή και άλλοι σε ένα ασημί αυτοκίνητο. Μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω ένας από αυτούς σταμάτησε με τη μηχανή, δίπλα του έκοψε ταχύτητα το ασημί αυτοκίνητο και τότε ο δικυκλιστής παραδίδει τα κλοπιμαία…

Ο γνωστός παρουσιαστής, Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στο T-live περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του.

«Με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε τρέξε στο σπίτι. Χθες το απόγευμα στις 7μιση σπάσανε την τζαμαρία, περάσανε από εκεί, τους δέσανε, τώρα πόσοι ήταν δεν ξέρω, αλλά ήταν αρκετοί. Ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή. Είχαν όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ήταν ξαπλωμένοι στο δωμάτιο. Ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Ήταν πολύ φοβισμένοι και οι δύο, ήταν σε ταραχή. Η νύφη μου προσπάθησε να τους κλείσει την πόρτα να μην μπούνε, μπήκανε, τους δέσανε με tire ups, στα χέρια», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ενώ πρόσθεσε: «Ευτυχώς τα παιδιά λείπανε. Μόλις είχαν φύγει δηλαδή για τις κούνιες, πριν από κάνα 20λεπτο τους είχε πάρει ο παππούς τους στις κούνιες. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες, αλλά οι αστυνομικοί μου είπαν είναι σε καλό δρόμο. Δεν ήταν ένα από συμβάν. Από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι με κόσμο μέσα, ήταν έτοιμοι για όλα», είχε δηλώσει ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η άγνωστη σχέση με τον Φιλήμονα

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένα από τα πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά στον σχεδιαστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια τον Ιανουάριο του 2024.

Ήταν οικογενειακοί φίλοι και υπήρχε ανιδιοτέλης αγάπη.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανήρτησε μια φωτογραφία της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη δίπλα στον Φιλήμονα και τη συνόδευσε γράφοντας: «Φιλήμων Φακλωνάκης. Καλό ταξίδι. Συνήθιζες να με αποκαλείς γιο σου.. Πάντα μου μιλούσες σκληρά, αυστηρά, αλλά ένιωθα για κάποιο λόγο ότι μου μιλάς με αγάπη.. Πριν 20 ημέρες που σε είδαμε με την Όλγα, όπως πάντα καλοντυμένο, σε είδα χαρούμενο και γεμάτο…Χωρίς γκρίνια και μιζέρια όπως ποτέ δεν ήθελες να μεταφέρεις σε κανέναν.. “Δεν θέλω να με λυπάται κανένας γι’ αυτό δεν κρατάω και μπαστούνι”. Χαιρόσουν για εμένα και την οικογένειά μου! Καλό ταξίδι με αγάπη από εμένα, τα παιδιά και την Όλγα».

Όλες οι φορές που συμμετείχε σε reality και οι κόντρες στο Survivor

Υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες που πέρασαν από το Survivor.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε την αρχή το 2017 και στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, το οποίο σημείωσε και τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Πρόκειται για τον πιο.. εκρηκτικό παίκτη που βρέθηκε εκείνη την περίοδο στο ριάλιτι, μέχρι να ακολουθήσει η δεύτερη συμμετοχή του στο All Star η οποία κατάφερε να «σβήσει» τα αρνητικά σχόλια και τις «επιθέσεις» που είχε δεχτεί.

Τo 2017 το όνομα του ενεπλάκη σε αρκετές συγκρούσεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης αρκετές φορές είχε ξεσπάσει κατά της ομάδας τους, ενώ η κόντρα του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και με τον Ντάνο πέρασε στην ιστορία του Survivor.

Τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ανέφεραν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είχε αντιληφθεί τον εκνευρισμό και την ταραχή που προκαλούσε η συμπεριφορά του στους τηλεθεατές του Survivor. Κάτι το οποίο φάνηκε και από την πρώτη του αντίδραση, όταν ενημερώθηκε πως αποχωρεί από το παιχνίδι, μια εξέλιξη που δεν περίμενε.

Θα αρχίσουμε με τον έντονο καβγά του Στέλιου με τον Ντάνο, ο οποίος ξεκίνησε από τα αποθέματα φαγητού και την ψηφοφορία που έγινε για το αν θα έτρωγαν ή όχι πριν το αγώνισμα για την ασυλία.

Κάποιοι ήθελαν να φάνε και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε από τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην μιλήσουν την ώρα του φαγητού και να λύσουν το όποιο πρόβλημα έχουν μετά το φαγητό. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν σταμάτησε να μιλάει με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να φύγει επειδή ένιωσε ότι τον ειρωνεύεται για την προσευχή και επειδή είπε ότι το φαγητό είναι ιερό για εκείνον.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε να λύσει την παρεξήγηση, χωρίς αποτέλεσμα όμως αφού η συζήτηση φούντωσε για τα καλά με αποτέλεσμα ο Στέλιος Χανταμπάκης να τα πάρει.

Ο Λάμπρος Χούτος έκανε τον πυροσβέστη ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε το μέρος του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ωστόσο, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε έρθει σε ”διαμάχη” και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια σε ένα από τα Συμβούλια του νησιού δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα πράγματα που την ενόχλησαν σε εκείνον και έκανε λόγο για την εμπιστοσύνη που χάθηκε στην πορεία, κατηγορώντας τον ανοιχτά ότι μοιράστηκε πράγματα που του εκμυστηρεύτηκε με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας.

«Θα ήθελα να αναφερθούν τα επιχειρήματα, το γιατί έχασε την εμπιστοσύνη της. Αν είναι ένα ή δύο ή δέκα. Θα ήθελα να το ακούσουμε όλοι» ζήτησε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Έπειτα και από τις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, η τραγουδίστρια μίλησε για σπόντες που δέχτηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Σου είχα εμπιστοσύνη και μοιραζόμουν οτιδήποτε μπορεί να ήθελα να μοιραστώ με κάποιο φίλο και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ. Σίγουρα το είπε στα κορίτσια. Στην Ευρυδίκη, στην Λάουρα και στην Σόφη. Και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μοιράστηκε και με ποιους άλλους συμπαίκτες. Όταν ήμουν στα ζόρια μου και σου έλεγα ότι μπορεί να λυγίσω ψυχολογικά, το μοιράστηκες! Γιατί άκουγα πολλές σπόντες από την Ευρυδίκη ότι «όποιος δεν αντέχει και έχει τα ψυχολογικά του να σηκωθεί και να φύγει». Άκουγα πολλές σπόντες που ήταν για εμένα και καταλάβαινα ότι υπάρχει κάποια διαρροή και δεν πρέπει να εμπιστεύομαι συγκεκριμένους ανθρώπους. Μπορεί να είμαι αφελής και χαζούλα να το πεις, αλλά αργά ή γρήγορα «μου κόβει». Τουλάχιστον από την Ευρυδίκη που είναι και γυναίκα περίμενα μεγαλύτερη κατανόηση γιατί εγώ τουλάχιστον όσες φορές έχει φωνάξει ή υπερβάλει την έχω δικαιολογήσει γιατί λέω κατάλαβα έχεις τα ορμονικά σου, κάτι που δεν πήρα από την Ευρυδίκη. Αλλά θα ξαναπώ ότι κανείς δεν είναι αναγκασμένος να κάνει κάτι για τον άλλο».

Nomads 2018

Ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε η συμμετοχή του στο Nomads το τηλεπαιχνίδι με το οποίο ο ANT1 προσπάθησε να «χτυπήσει» το Survivor του ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι πραγματοποιήθηκαν στη Μαγαδασκάρη, ωστόσο η συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη απέναντι στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, ξάφνιασε θετικά το τηλεοπτικό κοινό.

Έχοντας αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος και τις «εκρήξεις» του στο Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης, αρκετά πιο χαλαρός και ήρεμος, πετυχαίνει τον στόχο του βγαίνοντας νικητής του Nomads για το 2018, κερδίζοντας τις 150.000 ευρώ.

Στο Survivor All Star 2023

Έξι χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor, την περσινή σεζόν, ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε ένας… άλλος στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τίποτα δεν θύμιζε την πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι για την οποία και δέχτηκε σκληρά σχόλια.

Έχοντας διαρκώς στη σκέψη του την οικογένειά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να φτάσει μέχρι το τέλος, ωστόσο προς έκπληξη όλων, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και ‘γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα», είχε δηλώσει κατά την αποχώρησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Να σημειώσουμε πως η σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη έχει κάνει το δικό της πέρασμα από διάφορα reality.

Η Όλγα Πηλιάκη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο Nomads, ένα χρόνο πριν τη μεγάλη νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Αποστολία Ζώη. Ωστόσο η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Στη συνέχεια το 2018 συμμετείχε στο Dancing With The Stars όπου εντυπωσίασε με τη συμμετοχή της. Η Όλγα Πηλιάκη συμμετείχε στο χορευτικό σόου στο πλευρό του χορογράφου, Γιώργου Κετσερίδη με τον οποίο και κατάφεραν να τερματίσουν στην τρίτη θέση.

Η Όλγα Πηλιάκη μετά την εμπειρία της στη ζούγκλα του Nomads και στο παρκέ του χορευτικού σόου θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στο Survivor 2024.

Ο γάμος με την Όλγα Πηλιάκη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν τον Ιούνιο του 2013 σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι το νεαρό μοντέλο τότε Στέλιος Χανταμπάκης και η αρχηγός της εθνικής μας ομάδας στη ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, Όλγα Πηλιάκη.

Οι δυο τους πριν παντρευτούν ήταν ζευγάρι ενάμιση χρόνο και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι αυτή η σχέση θα τους οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μανώλη, που είναι 11 ετών, και την Μαλένα, η οποία είναι 8 χρονών.

Facts για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Πέρα από το παιχνίδι επιβίωσης, τον έχουμε δει στη θέση του παρουσιαστή αλλά στον ρόλο ως μοντέλο.

Γεννήθηκε στις 1 Ιανουαρίου του 1986. Έχει καταγωγή από την Κρήτη αλλά μεγάλωσε στο Βόλο.

Στην Αθήνα βρέθηκε λόγω της μεταγραφής του στον Πανελευσινιακό. Ο Στέλιος ήθελε να ζήσει στην Αθήνα, να κυνηγήσει τη ζωή.

Έμεινε στο Περιστέρι, στο κοτέτσι της γιαγιάς του που μετέτρεψε ο ίδιος σε δώμα.

Ξεκίνησε να εργάζεται βράδυ ως μπάρμαν σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Το 2006 πήγε φαντάρος.

Εκεί αποφάσισε να αφήσει την μπάλα και να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.

Μια από τις πρώτες του δουλειές ήταν το εξώφυλλο που έκανε στο “Life&Style”με την Έλενα Παπαρίζου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, αναφερόμενος για το πώς βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα όπου και ασχολήθηκε ως μοντέλο είχε πει: «Ο πατέρας μου είναι από την Κρήτη, όπου και για χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής. Εγώ γεννήθηκα στον Βόλο. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων μετακομίσαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, λόγω μιας μεταγραφής του πατέρα μου, μετά επιστρέψαμε στον Βόλο και λίγο πριν τελειώσω το λύκειο εγώ ήρθα ξανά στην Αθήνα».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως έπαιξε και επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως ο πατέρας του και μάλιστα στον Πανελευσινιακό. «Έπαιζα ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Ήμουν αρκετά καλός, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου. Το όνειρο μου ήταν να γίνω μοντέλο και να δουλέψω ως μπάρμαν. Παρ’ όλα αυτά, πέρασα σε μια σχολή, εδώ στην Αθήνα φυσικά, στο τμήμα Τεχνολόγος Τροφίμων και Διατροφής».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-10 17:30:41

Back to top button