Επιστήμη

Τα εμβόλια Covid είναι παγκόσμιοι δολοφόνοι



Από τον Lee Harding και τον καθηγητή Michel Chossudovsky
Global Research, 08 Σεπτεμβρίου 2024ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Western Standard and Global Research 15 Ιανουαρίου 2024
Επιμέλεια: Κλεάνθης Γρίβας
«Είχατε δίκιο, τα εμβόλια σκοτώνουν εκατομμύρια αγαπημένα μας πρόσωπα»…
Kazuhiro Haraguchi, πρώην υπουργός Εσωτερικών
«Τα εμβόλια συνδέονται με ασθένειες της καρδιάς, των νεφρών, του θυρεοειδούς, του διαβήτη, του ήπατος, του δέρματος, των ματιών, του αίματος, των νεύρων, των συστηματικών παθήσεων, του εγκεφάλου, των πνευμόνων».   
Masayasu Inoue, καθηγήτρια, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα
«Το εμβόλιο mRNA διασκορπίζεται σε όλο το σώμα και δεν περιέχεται στον ώμο όπως τα περισσότερα εμβόλια. Εάν εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, πηγαίνει παντού, στον εγκέφαλο, το συκώτι και τα νεφρά».
Masanori Fukushima, καθηγητής, Πανεπιστήμιο του Κιότο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η Global Research δημοσίευσε πρόσφατα αρκετά άρθρα για το εμβόλιο Covid στην Ιαπωνία, επιβεβαιώνοντας τη θνησιμότητα του. Αυτή η αναφορά από το Western Standard παρακάτω αναφέρεται στη Συνέντευξη Τύπου γιατρών και επιστημόνων που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2024.
Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Το εμβόλιο επηρεάζει δυνητικά 96 εκατομμύρια εμβολιασμένους ανθρώπους στην Ιαπωνία. Πρέπει να αναφερθεί ότι τα εμβόλια που διανέμονται στην Ιαπωνία είναι πανομοιότυπα με αυτά που κυκλοφορούν παγκοσμίως, δηλαδή τα Pfizer/BioNTech, Moderna Spikevax Bivalent, AstraZeneca κ.λπ.
Το ερώτημα που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί είναι εάν υπάρχουν διαφορές στη σύνθεση του εμβολίου που διανέμεται σε διαφορετικές χώρες και περιοχές του κόσμου.
Υπάρχουν πολυάριθμες μελέτες που έχουν δημοσιευθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών που επιβεβαιώνουν τη φύση του εμβολίου. Τα αποτελέσματα των ιαπωνικών μελετών επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά ότι το «εμβόλιο» του Covid είναι μια επικίνδυνη  ουσία που πρέπει να αποσυρθεί άμεσα σε όλο τον κόσμο.
Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΚΕΘΣΗ ΤΗΣ PFIZER
Ο αντίκτυπος στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα του εμβολίου της Pfizer-BioNtech έχει επιβεβαιωθεί από μια Εμπιστευτική Έκθεση της Pfizer – που πάρθηκε με βάση τον νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης και δημοσιοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2021. Η Εμπιστευτική Έκθεση της Pfizer που ήταν γνωστή στις εθνικές κυβερνήσεις και υγειονομικές αρχές παγκοσμίως, επιβεβαιώνει ότι το λεγόμενο εμβόλιο Covid είναι δολοφόνος. Αλλά αυτή η Έκθεση σπανιότατα αναφέρθηκε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Η διαπραγμάτευση μεταξύ της Pfizer και της Προέδρου της EC  Ursula von Der Leyen [της δαιμονικής Λαίδη Μάκβεθ της ΕΕ] ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022, για 4,5 δισεκατομμύρια δόσεις Pfizer BioNtech (δηλαδή 10 δόσεις ανά άτομο).  Και στη συνέχεια υπογράφηκε σύμβαση για ένα δισεκατομμύριο δόσεις για έναν πληθυσμό 450 εκατομμυρίων ανθρώπων που σε μεγάλο βαθμό είχαν ήδη εμβολιαστεί.
Αυτό που παραβλέφθηκε σκοπίμως στην Έκθεση της Pfizer ήταν τα σημεία που επιβεβαιώνουν τις επιπτώσεις του εμβολίου Pfizer-BioNtech (θνησιμότητα και νοσηρότητα) που πρόκειται να διανεμηθεί στα 450 εκατομμύρια άτομα της ΕΕ.
«Η εμπιστευτική έκθεση είναι μια βόμβα. Το εμβόλιο κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, «η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που φέρεται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες».
Το «εμβόλιο» Covid πυροδοτεί υπερβολική θνησιμότητα παγκοσμίως
(Δείτε τα διαγράμματα παρακάτω)
Παρακάτω παρατίθεται μια περίληψη πολλών μελετών σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα  που σχετίζεται με το εμβόλιο, στην Αγγλία-Ουαλία, την Γερμανία, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ.
ΑΓΓΛΙΑ και ΟΥΑΛΙΑ
«Ο παρακάτω πίνακας αναφέρεται σε υπερβάλλοντες θανάτους που σχετίζονται με  κακοήθη νεόπλασμα (καρκινικό όγκο) στην Αγγλία και την Ουαλία, που καταγράφηκαν σε τρία συνεχόμενα έτη (2020, 2021 και 2022) σε σύγκριση με την τάση 10 προηγούμενων ετών (2010-2019).
Τα δεδομένα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα το 2020 (το έτος πριν από το εμβόλιο) είναι αρνητικά με εξαίρεση το «κακοήθη νεόπλασμα χωρίς προσδιορισμό της θέσης».
Το εμβόλιο για τον COVID-19 κυκλοφόρησε σε διάφορες φάσεις στην Αγγλία και την Ουαλία ξεκινώντας στις 8 Δεκεμβρίου 2020  και επεκτεινόμενο από τον Μάρτιο-Απρίλιο 2021 και μετά.
Η ανοδική κίνηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας ξεκινά το 2021. Η αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας που σχετίζεται με κακοήθη νεοπλάσματα καταγράφεται σε πίνακα για τα δύο πρώτα χρόνια του εμβολίου.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Παρακάτω είναι ένας παρόμοιος πίνακας που σχετίζεται με την Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα στη Γερμανία , ο οποίος δείχνει την Απόκλιση της Παρατηρούμενης Θνησιμότητας από την Αναμενόμενη Θνησιμότητα (ανά ηλικιακή ομάδα) το 2020, το 2021 και το 2022.
Παρατηρήστε την ανοδική μετατόπιση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας το 2021 και το 2022 μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid τον Δεκέμβριο του 2020
Γερμανία: Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα κατά Ηλικιακή Ομάδα (%)

Με Κόκκινο: Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα κατά ηλικιακή ομάδα, με γκρι: Συνολική Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα.
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ιαπωνία. Υπερβάλλουσα θνησιμότητα (2020-2022): Αύξηση της πλεονάζουσας θνησιμότητας το 2021 και το 2022 (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2022)

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
Στο γράφημα: Όλοι οι θάνατοι που αναφέρθηκαν στον Vaers ανά έτος, ξεκινώντας το 1990.  (ΗΠΑ)
Στο γράφημα παρατηρείται ότι ο αριθμός των θανάτων έχει αυξηθεί δραματικά κατά τη διάρκεια του 2021 που αντιστοιχεί στο πρώτο έτος του εμβολίου Covid που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στα μέσα Δεκεμβρίου 2020.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε:  Δεν υπήρξε ποτέ «νέος κορωνοϊός», δεν υπήρξε ποτέ πανδημία του καθηγητή Michel Chossudovsky , 31 Αυγούστου 2024
***
Σήμερα οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους της Ιαπωνίας, με τα παιδιά της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με τη θαρραλέα δήλωση του πρώην υπουργού Εσωτερικών  Kazuhiro Haraguchi: «Είχες δίκιο, τα εμβόλια σκοτώνουν εκατομμύρια αγαπημένους μας».
Προσπαθούν να εμποδίσουν την ελευθερία μας, την αντίστασή μας, τη δύναμή μας. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν.
Είναι σημαντικό ότι η δόλια αφήγηση σχετικά με το «εμβόλιο» του Covid καταρρέει σε διάφορα μέρη του κόσμου, με την Ιαπωνία  να πρωτοστατεί.
Ζητούμε την άμεση ακύρωση και την παγκόσμια απόσυρση του «εμβόλιου» του Covid
Michel Chossudovsky, Global Research, 31 Αυγούστου 2024
***
Ιάπωνες ερευνητές λένε ότι οι παρενέργειες των εμβολίων κατά του COVID
συνδέονται με 201 είδη ασθενειών
του Λι Χάρντινγκ
15 Ιανουαρίου 2024
Ιάπωνες ερευνητές λένε ότι «η συστηματική ανασκόπηση των ερευνητικών εργασιών για τα εμβόλια COVID-19 έχει ανακαλύψει χιλιάδες παρενέργειες «που επηρεάζουν κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας».
Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν σε μια συνέντευξη Τύπου διάρκειας 93 λεπτών  (δείτε το παρακάτω βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους ) στην Ιαπωνία που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου από την Ομάδα Μελέτης Ζητημάτων Εμβολίων , μια ομάδα έγκριτων ιατρικών εμπειρογνωμόνων. Τα ευρήματα ακολούθησαν έξι μήνες ερευνών για τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19.
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Ο καθηγητής Masanori Fukushima του Πανεπιστημίου του Κιότο, επί μακρόν σφοδρός επικριτής των εμβολίων, ο οποίος έχει δημοσιεύσει 208 επιστημονικές εργασίες στο ResearchGate, είπε ότι:
▪ «Το εύρος των βλαβών είναι άνευ προηγουμένου για τις ιατρικές θεραπείες».
▪ «Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας αποκάλυψε ορισμένες συγκλονιστικές πληροφορίες. Χιλιάδες δημοσιεύματα έχουν αναφέρει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, που επηρεάζουν κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας, από την οφθαλμολογία μέχρι την ψυχιατρική».
▪ «Για παράδειγμα, το ποσοστό θνησιμότητας για λευχαιμία κατά ηλικία έχει αυξηθεί. Το ίδιο συμβαίνει με τον καρκίνο του μαστού, τον καρκίνο των ωοθηκών και ούτω καθεξής».
▪ «Υπήρχαν πάρα πολλές παρενέργειες που σχετίζονται με τον εγκέφαλο, που οι ερευνητές της πιθανότατα δεν τις έχουν βρει ακόμη όλες. «Ψυχικές διαταραχές, ψυχιατρικά συμπτώματα, κατάθλιψη, μανία, άγχος, εμφανίστηκαν σε αφθονία, ένας ατέλειωτος κατάλογος».
▪ «Oι γιατροί που θέλουν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου, διαπιστώνουν ότι το μήνυμά τους έχει αποσιωπηθεί».
▪ «Τον περασμένο Φεβρουάριο κατατέθηκε μήνυση κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης για φερόμενη απόκρυψη βλαβών από τα εμβόλια».
▪ «Οι Ιάπωνες γιατροί προσπαθούν σκληρά, αλλά αντιμετωπίζουν διάφορα εμπόδια».
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Ο καθηγητής Yasufumi Murakami από το Πανεπιστήμιο Επιστημών του Τόκιο είπε ότι η μόνη υπεύθυνη πορεία δράσης θα ήταν να σταματήσει η χορήγηση τέτοιων εμβολίων.
▪ «Είναι πολύ σαφές τι συμβαίνει όταν χορηγείτε ένα τοξικό γονίδιο σε έναν άνθρωπο. Υπάρχουν περιπτώσεις που συμβαίνουν μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες μετά την ένεση, αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που εμφανίζονται μετά από ένα ή δύο χρόνια», είπε πριν εκθέσει τους μακροπρόθεσμους κινδύνους».
▪ «Τα εν λόγω εμβόλια εξακολουθούν να χορηγούνται παρόλο που και το Υπουργείο Υγείας τα αναγνωρίζει ως αποτυχημένα. Θα ήθελα να σταματήσουν αμέσως, αλλά παρόλο που μιλάω γι’ αυτό σε πλήθος εκδηλώσεων, δεν σταματούν. Θα παρουσιάσουμε ξεκάθαρα στοιχεία και θα τα δημοσιεύσουμε ως άρθρα, ένα προς ένα».
▪ «Με τα τρέχοντα εμβόλια τύπου mRNA, προκαλείται η παραγωγή σημαντικής ποσότητας IgG4, που μπορεί να επηρεάσει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού».
«Οι ερευνητές έχουν βρει 201 τύπους ασθενειών που συνδέονται με τα εμβόλια σε 3.071 εργασίες σχετικά με τις παρενέργειες».
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Ο καθηγητής Masayasu Inoue,  της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα , είπε ότι ορισμένες βλάβες πλήττουν ολόκληρες οικογένειες και είναι καλά τεκμηριωμένες.
▪ «Είναι άνευ προηγουμένου στην ανθρώπινη ιστορία να κυκλοφορεί τόση βιβλιογραφία για ένα μόνο εμβόλιο».
▪ «Θα βρείτε ασθένειες της καρδιάς, των νεφρών, του θυρεοειδούς, του διαβήτη, του ήπατος, του δέρματος, των ματιών, του αίματος, των νεύρων, των συστηματικών παθήσεων, του εγκεφάλου, των πνευμόνων».
▪ «Το εμβόλιο mRNA διασκορπίζεται σε όλο το σώμα και δεν περιορίζεται στο σημείο της ένεσης, όπως τα περισσότερα εμβόλια. Αν μπει στην κυκλοφορία του αίματος, πηγαίνει στον εγκέφαλο, το συκώτι και τα νεφρά».
▪ «Οι δημόσιες αρχές που προβάλλουν το εμβόλιο ως ασφαλές και αποτελεσματικό, αγνόησαν σκόπιμα ένα ευρύ σύνολο αποδεικτικών στοιχείων και πρέπει να επιστρέψουν στα σχολικά θρανία και να ξανακάνουν τη βιολογία του γυμνασίου. Όπως ανέφερα προηγουμένως, η ιατρική είναι ακόμα ανώριμη».
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Η παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού,  παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητας
Καταστρέφοντας την Κοινωνία των Πολιτών, Μηχανική Οικονομική Ύφεση
Του Μισέλ Τσοσουντόφσκι
ISBN:  978-0-9879389-3-0,  Έτος: 2022,   Αρχείο PDF,  Σελίδες: 164 (15 Κεφάλαια)
Διατίθεται σε eBook ΔΩΡΕΑΝ – Κάντε κλικ εδώ για λήψη.
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Western Standard and Global Research
© Lee Harding και καθηγητής Michel Chossudovsky , Western Standard and Global Research, 2024
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-09 13:49:24

Back to top button