Έξυπνα Tips

Πώς να Καθαρίσετε τους Λεκέδες από τα Πλαστικά Τάπερ σας!… – eportal

Όσο περισσότερο αποθηκεύετε φαγητό, ειδικά λαδερά, σε πλαστικά τάπερ, τόσο πιο συχνά αντιμετωπίζετε λεκέδες λαδιού που δεν φεύγουν εύκολα. Παρότι τα γυάλινα τάπερ είναι μια λύση, η μεταφορά τους από και προς το γραφείο μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του βάρους τους.

Η λύση είναι να μάθετε να καθαρίζετε σωστά τα πλαστικά τάπερ σας για να δείχνουν πάντα σαν καινούργια.

Αν και κάποιοι προτείνουν τη χρήση χλωρίνης για τον καθαρισμό των τάπερ, αυτό δεν είναι ασφαλές για αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με φαγητό. Η καλύτερη λύση είναι να φτιάξετε ένα μείγμα από νερό και λευκό ξίδι. Γεμίστε το τάπερ σας με ίση ποσότητα νερού και ξιδιού και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ. Το πρωί οι λεκέδες θα έχουν εξαφανιστεί.

Αν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να ρίξετε μαγειρική σόδα στο τάπερ και τρίψτε με ένα σφουγγαράκι για μερικά λεπτά. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν χωρίς να καταστραφεί το τάπερ.

Αν καμία από αυτές τις λύσεις δεν αποδώσει, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το τάπερ σας, καθώς η αδυναμία καθαρισμού των λεκέδων μπορεί να σημαίνει ότι το πλαστικό έχει αρχίσει να αλλοιώνεται.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.




Δημοσιεύθηκε 2024-08-30 07:00:55

Back to top button