Γυναίκα

Dasha Zhukova: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα δύο της παιδιά που απέκτησε με τον Σταύρο Νιάρχο

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες ημέρες η είδηση ότι η Dasha Zhukova περιμένει το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Σταύρο Νιάρχο.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στην Ελλάδα, επιλέγοντας τα νησιά της χώρας μας για την καλοκαιρινή του ανάπαυλα.

Η Dasha Zhukova και ο Σταύρος Νιάρχος έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, τον μικρό Φίλιππο και τη Βικτωρία.

Μπορεί ο τετράχρονος πλέον γιος να εμφανίζεται συχνά  – πυκνά σε φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί με τους γονείς του, όμως δεν είχαμε δει ποτέ την ενός έτους Βικτωρία.

Ωστόσο, η Dasha Zhukova έκανε την ανατροπή και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την πρόσφατη οικογενειακή τους έξοδο σε Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Ανάμεσα στα κλικ, ξεχωρίζει εκείνο στο οποίο η Βικτωρία και ο Φίλιππος Νιάρχος ποζάρουν μαζί.

«Τέχνη που δεν κάνει τα παιδιά να βαριούνται»,  έγραψε στην ανάρτησή της η Dasha Zhukova.

Η συλλέκτρια έργων τέχνης και ο γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2020 στο St. Moritz της Ελβετίας. Η πρόταση γάμου από τον Σταύρο Νιάρχου έγινε έναν χρόνο νωρίτερα, το 2019. Το πρώτο τους παιδί, ο Φίλιππος ήρθε στον κόσμο το 2021 ενώ η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος όταν γεννήθηκε η κόρη τους Βικτόρια το 2023.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-28 15:00:47

Back to top button