Γυναίκα

Παντρεύονται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν – Σε ποιο ελληνικό νησί θα γίνει ο γάμος τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν καθώς σε λίγες ημέρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν που αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Χανιά, που είναι αγαπημένος προορισμός και των δύο για αρκετά χρόνια, κάνουν παράλληλα όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον γάμο τους.

Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Summer’s Cool είχε προβληθεί το θέμα του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν. Συγκεκριμένα ο Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε πως είναι έτοιμα όλα για την τελετή: «Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μάς ήρθαν πληροφορίες ότι τα έχουν κλείσει όλα και ότι είναι όλα έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο την είδηση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του TLife και της Κάλλιας Καρτσάκη το βράδυ της Πέμπτης 22/8.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη το Σάββατο 31/8. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάρτι για οικογένεια, φίλους, πρώην Survivors και συναδέλφους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα -στο ίδιο μαγαζί όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-23 09:19:33

Back to top button