Γυναίκα

Η Sarah Jessica Parker έκλεισε την εταιρεία παπουτσιών της μετά από 10 χρόνια

Η ομώνυμη σειρά παπουτσιών που κυκλοφόρησε η Αμερικανίδα ηθοποιός Sarah Jessica Parker πριν από 10 χρόνια, αποχωρεί από την αγορά. Η SJP by Sarah Jessica Parker θα σταματήσει οριστικά το φθινόπωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση που μοιράστηκε το WWD και το Footwear News.

Η Sarah Jessica Parker μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει το κλείσιμο της εταιρείας της. Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram στις 2 Αυγούστου, όπου παρουσίαζε παπούτσια για τη σειρά του φθινοπώρου του 2024.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από 10 χρόνια γεμάτα χρώμα, το SJP by Sarah Jessica Parker πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει τις πόρτες του αυτό το φθινόπωρο. Η ομάδα του SJP εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη της σε όλους τους πιστούς πελάτες και υποστηρικτές της, καθώς και σε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε».

Το κλείσιμο της εταιρείας αναδεικνύει τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις υποδημάτων εν μέσω σοβαρών προκλήσεων στον κλάδο. Στα 10 της χρόνια, η εταιρεία, η οποία επικεντρώθηκε σε κλασικά στυλ, ξεπέρασε πολλές άλλες επιχειρήσεις παπουτσιών που δημιουργήθηκαν από διασημότητες και επιβίωσε κατά την περίοδο της πανδημίας. Αντιμετώπισε παρόλα αυτά σημαντικό ανταγωνισμό από πιο εγκαθιδρυμένες μάρκες στην αγορά, καθιερωμένες ετικέτες και μάρκες με γνώμονα τις τάσεις.

Η τύχη των καταστημάτων της SJP στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ είναι προς το παρόν αδιευκρίνιστη. Ωστόσο, το κατάστημα στη Bleecker Street στη Νέα Υόρκη, που άνοιξε η ηθοποιός το 2023 και είναι κοντά στο «διαμέρισμα της Carrie Bradshaw», αναμένεται να κλείσει στις 25 Αυγούστου. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους online μέχρι νεωτέρας. Οι τιμές των παπουτσιών έχουν μειωθεί αισθητά και πωλούνται σε τιμή κάτω των 450 δολαρίων.

Η Sarah Jessica Parker λάνσαρε την πρώτη της συλλογή παπουτσιών το Φεβρουάριο του 2014, με τη βοήθεια του CEO του οίκου Manolo Blahnik, Τζορτζ Μάλκεμους. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του «And Just Like That…», εξακολουθεί να διατηρεί και άλλα επιχειρηματικά εγχειρήματα, που είναι brands ομορφιάς, κρασιού και βιβλίων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-22 22:30:47

Back to top button