Γυναίκα

Σοφία Μανωλάκου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της Σπύρο Σπαντίδα

Ο Σπύρος Σπαντίδας και η Σοφία Μανωλάκου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί 14 χρόνια αλλά προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «MyTv» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή και την μακρόχρονη σχέση με τον σύντροφο της, Σπύρο Σπαντίδα.

Η παράσταση αναφέρεται στις ψεύτικες σχέσεις. Πως μπορούν να βελτιωθούν οι φιλίες και οι ερωτικοί δεσμοί;

Πιστεύω ότι όλες οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν με την ειλικρίνεια. Ακόμη και όταν μας πειράζει κάτι, πρέπει μα το λέμε εκείνη τη στιγμή. Μόνο έτσι σώζονται οι καταστάσεις και οι σχέσεις.

Εδώ και χρόνια είσαι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα. Πόσο εύκολο είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες όταν κινείσαι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τον σύντροφο σου;

Γενικά, δεν ξέρω εάν είναι εύκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι που εργάζεται στον ίδιο χώρο. Με εμάς είναι πάρα πολύ εύκολο και λειτουργεί. Πολλές φορές όταν χρειάζομαι τη βοήθεια του σε κάτι, τον συμβουλεύομαι και χαίρομαι όταν εκείνος εξελίσσεται. Αντίστοιχα κι εκείνος χαίρεται με τη δική μου εξέλιξη. Δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά, έχουμε ο ένας την έγνοια του άλλου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-20 13:40:29

Back to top button