Γυναίκα

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ καθώς σήμερα συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν ξέχασε τον πατέρα του κι έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον Instagram.

«20 χρόνια σήμερα από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο πατέρας μου τον έχω πάντα στην καρδιά μου και τον θυμάμαι με αγάπη» έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος. Παράλληλα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε και μια κοινή του φωτογραφία, με τον πατέρα του.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ένας από τους πιο καταξιωμένους και εμβληματικούς ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου παντρεύτηκε το 1965 την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ταυτίστηκε μαζί της και παρέμειναν παντρεμένοι για δέκα χρόνια, κατά τα οποία απέκτησαν τον γιο τους, Γιάννη Παπαμιχαήλ. Γύρισαν μαζί πολλές επιτυχημένες ταινίες της χρυσής περιόδου και αποτέλεσαν το πιο διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι στη χώρα μας. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πέθανε στις 8 Αυγούστου του 2004, από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 70 ετών.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-08 11:40:49

Back to top button