Γυναίκα

Η Blake Lively αναβιώνει το εμβληματικό Versace φόρεμα της Britney Spears 22 χρόνια μετά

Η Blake Lively, η οποία φημίζεται για το στυλ της, αποφάσισε να εμπιστευτεί τα vintage κομμάτια του οίκου Versace για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας: «It Ends With Us» που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Έτσι για τη μεγάλη βραδιά, η ηθοποιός φόρεσε το εμβληματικό Versace φόρεμα που είχε επιλέξει το 2002 στο Μιλάνο για το show του οίκου η Britney Spears και βεβαίως η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Το sequin dress είναι σε nude τόνο και καλύπτεται από διακοσμημένες πέτρες σε rainbow χρώματα. Όπως και η ποπ σταρ, η Blake Lively για να ολοκληρώσει την εμφάνιση επέλεξε ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα nude μανικιούρ.

Η Blake Lively δήλωσε σχετικά με την επιλογή της ότι η Βritney Spears είναι από τις γυναίκες που εμπνέουν με την ζωή της : «Η απόλυτη βασίλισσα που μας έκανε όλους να θέλουμε να λάμπουμε, Britney, όλοι εμείς οι millennials έχουμε μια στιγμή που θέλαμε να σου μοιάσουμε να λάμψουμε και να γίνουμε και εμεις έμνπνυση μέσα από την δύναμη την χαρά και την απέραντη σκληρή δουλειά! Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμά σου και τη συμβολή σου στο να λένε οι γυναίκες τις ιστορίες τους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τη βιογραφική σου ταινία και με όλα όσα σχεδιάζεις στο μέλλον».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-08 12:00:26

Back to top button