Auto

Όταν σε πάει βόλτα ένας πρωταθλητής F1… (+video)

Αυτό τουλάχιστον μας απέδειξε η Κάιλι Τζένερ, που στο πλαίσιο του Grand Prix του Μαϊάμι, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Λιούις Χάμιλτον την έκανε μία δυναμική βόλτα στην πίστα. Το γεγονός στήθηκε από την Tommy Hilfiger η οποία πέραν από χορηγός της Mercedes-AMG Petronas F1, εκπροσωπείται από τους δύο αστέρες.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιοποίησε η Tommy Hilfiger, το supermodel μάλλον… τρόμαξε στη βόλτα με τον 39χρονο Βρετανό, καθώς δεν έχει συνηθίσει τέτοιου είδους ταχύτητες και δυνάμεις G.



Η Τζένερ κατάφερε να μην πάθει… καρδιά, καθώς τη βοήθησε το γεγονός πως με τον Χάμιλτον είναι φίλοι, κι έτσι οι δυο τους χάρισαν στους θεατές μία ομολογουμένως διασκεδαστική σκηνή. Αν και δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι αυτή το απόλαυσε τόσο, όσο ο οδηγός της Mercedes-AMG ο οποίος έγινε πειραχτήρι μαζί της.

Κανονικά, ήταν να ολοκληρώσουν μόνο έναν γύρο, αλλά επειδή ο Χάμιλτον περνούσε τόσο καλά τρομάζοντας και πειράζοντας το σούπερ μοντέλο, έκανε έναν εξτρά.

Και αν απορείτε γιατί η Τζένερ έτρεμε βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, σίγουρα δεν είναι μόνο οι μοναδικές οδηγικές ικανότητες του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.



Η Mercedes-AMG GT R αποδίδει 585 ίππους και 700 Nm ροπής χάριν ενός 4λιτρου V8. Επίσης, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.

Στην τελική, υπάρχει λόγος που είναι ένα από τα δύο αυτοκίνητα ασφαλείας της Formula 1, με το άλλο να είναι η Aston Martin Vantage.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-09 14:15:14

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button