Showbiz

“Όταν προσπαθήσαμε να κάνουμε συναυλία στην Αλβανία ζήτησα να έρθει η… |


Στην κάμερα της “Super Κατερίνας” και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, αναφερόμενη τόσο στη συναυλία – αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη όσο και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, έπειτα από την πρότασή της για τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα σε συναυλία στην Αλβανία.

Μιλώντας σχετικά με την συναυλία που διοργανώνεται προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη, η κόρη του δήλωσε πως “Σε αυτήν τη συναυλία δεν θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Του χρόνου που είναι τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου, θα οργανώσουμε σίγουρα μια συναυλία και με τον Γιώργο. Ο Γιώργος αν θα έρθει, θα έρθει μόνος του”.

Σημείωσε μάλιστα ότι “Δεν διάλεξε ο πατέρας μου τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη για το Άξιον Εστί. Το κατάφεραν να το ανεβάσουν με τον Σάκη Ρουβά, το είπανε στον πατέρα μου κι αυτός το καλοδέχτηκε γιατί είναι πολύ καλύτερα να τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς το Άξιον Εστί του Μίκη Θεοδωράκη, παρά λιγότερο καλά τραγούδια. Είναι τιμή και για εκείνον και για εμάς”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκάλυψε πως “Όταν προσπαθήσαμε να κάνουμε συναυλία στην Αλβανία, εγώ ζήτησα να έρθει η Φουρέιρα. Δεν της το είπα ποτέ βέβαια. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές για εμένα, σε σχέση με αυτό που σκέφτηκα, αλλά γιατί όχι; Αφού έχει καλή φωνή”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 21:14:30

Back to top button