Auto

Όταν η μεταφορά ενός Subaru WRX εξελίσσεται σε φιάσκο (+video)

Ενδεχομένως αυτό το Subaru Impreza WRX να έχει πολλούς αγώνες στο ενεργητικό του, αλλά πιθανότατα ότι κάποιον τόσο απροσδόκητο και μάλιστα για την… επιβίωση του. Το περιστατικό που έχει καταγραφεί στις ΗΠΑ, μαρτυρά τις μπορεί να συμβεί όταν δεν τηρούνται ή τηρούνται με χαρακτηριστική προχειρότητα, οι κανόνες μεταφοράς ενός αυτοκινήτου.

Καθώς ξεκινά το βίντεο, το αγωνιστικό, που δεν είναι δεμένο σωστά με ιμάντες (αν δεν είναι καθόλου), αρχίζει να κυλάει προς τα πίσω προς την άκρη της ράμπας, παρασυρόμενο σαν ντόμινο που ετοιμάζεται να πέσει. Ο οδηγός του φορτηγού φρενάρει γρήγορα και αυτό αναγκάζει το WRX να κυλήσει αρχικά προς τα εμπρός, πριν το πάρει ο… κατήφορος.

Μια Alfa Romeo Tonale ταξίδευε πίσω από το Subaru εκείνη τη στιγμή και ο οδηγός αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν και να αποφύγει τα χειρότερα. Το WRX συνέχισε να κατεβαίνει στο λόφο και προς την άκρη ενός γκρεμού. Το κλιπ κόβεται λίγο αφότου το αγωνιστικό φτάσει στον γκρεμό και φαίνεται σαν να το σταμάτησαν κάποιοι βράχοι που βρίσκονται σε… βολικό σημείο στην άκρη του δρόμου, εμποδίζοντάς το να γλιστρήσει από την πλευρά του βουνού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 19:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button