Showbiz

Όλες οι σειρές που θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση |


Και μπορεί σχεδόν πριν ένα χρόνο, όταν και ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του ΕΚΟΜΕ, όλοι να πίστεψαν πως έφτασε το τέλος της άνθισης των παραγωγών μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη, τα κανάλια ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και παρουσίασαν για τη φετινή σεζόν περισσότερες από 30 παραγωγές στην κατηγορία αυτή. Τι θα δούμε φέτος στη μικρή οθόνη;

ALPHA

Άγιος Έρωτας

Η υπόθεση:

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Πρωταγωνιστές:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή

Πρεμιέρα: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Διάφανη Αγάπη

Υπόθεση:

Μοναδικές ερμηνείες, δυνατό καστ, μια ρομαντική ιστορία αγάπης σε μια σύγχρονη και ξεχωριστή, σε τεχνολογία και ύφος κινηματογράφησης, σειρά.

Πως είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους;
Πως είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις την δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός;
Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο.
Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί…
Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία…
Γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη.

Πρωταγωνιστές:

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Πρεμιέρα: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Ο Γιατρός ΙΙ

Υπόθεση:

Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα. Δυνατές προκλήσεις. Μοιραίες σχέσεις. Κρίσιμες αποφάσεις. Μόνο η αγάπη μπορεί να επουλώσει τις πληγές. Την πρώτη σεζόν ο Αντρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), “Ο Γιατρός”, μετά τον πυροβολισμό στο κεφάλι και την απώλεια μνήμης που “γκρέμισε” την παλιά του ζωή, βρήκε ένα νέο βηματισμό και καινούργιες ισορροπίες στη ζωή του. Φέτος θα έλθει αντιμέτωπος με νέα ιατρικά ζητούμενα αλλά και προσωπικές καταστάσεις. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, στα επεισόδια που έρχονται, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, συνεχίζουν να φροντίζουν με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας. Όμως , πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στο τμήμα της Παθολογίας του νοσοκομείου Μέριμνα, μετά τη σύλληψη του Μάρκου Μαλτεζά; Ποιες θα είναι οι ισορροπίες; Και σε τι δίλημμα θα βρεθεί ο Doc, ο Αντρέας Βρεττός;

Πρωταγωνιστές:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Πρεμιέρα: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Υπόθεση:

Βροντάκηδες, Φορτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος, γέλιο, πολύ γέλιο! Αυτή η σειρά τα έχει όλα! Τι συμβαίνει, επιτέλους, στην Άνω και Κάτω Παπαριά; 23 χρόνια μετά την ταινία “Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο”, η Τζέλα Δελαφράγκα – για την ακρίβεια η “κατάρα” της – επιστρέφει, για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Όλη η ελληνική τηλεόραση σε μια σειρά από το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Μια υπερπαραγωγή, με περισσότερους από 40 πρωταγωνιστές και guest εμφανίσεις έκπληξη, ατάκες που θα αφήσουν εποχή, αλμοδοβαρική αισθητική με ανεπανάληπτα κοστούμια, χτενίσματα και μακιγιάζ.

Πρωταγωνιστές:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης. Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη

Πρεμιέρα: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Ο Τιμωρός


Υπόθεση:

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να “ξαναγεννηθεί” μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή. Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον “Τιμωρό” και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές…

Πρωταγωνιστές:

Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α. Στο ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Έρχονται στο β’ μισό στον Alpha

Να με λες μαμά

Υπόθεση:

Μίνι, κοινωνική δραματική σειρά, “Nα με λες μαμά” σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, η οποία θα προβληθεί από τον Alpha. Η σειρά αφορά στη παιδική κακοποίηση. Η ιστορία ακολουθεί μία επιστήμονα, μία ορνιθολόγο, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι στο χωριό στο οποίο δουλεύει, κακοποιείται. Και αποφασίζει να το απαγάγει.

Πρωταγωνιστές: Μαρία Κίτσου, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δανάη Επιθυμιάδη, Χριστίνα Μαριανού

Το σπίτι δίπλα στο Ποτάμι

To best seller με την υπογραφή της Λένας Μαντά “Το σπίτι δίπλα στο Ποτάμι” που έχει πουλήσει πάνω από 2,3 εκατομμύρια αντίτυπα, έρχεται στον Alpha. “Στον Alpha, σε μία υπερπαραγωγή όπως δείχνουν τα πράγματα, θα βγει το πρώτο βιβλίο, “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” μέσα στο 2025. Είδα τα πρώτα σενάρια και είμαι ενθουσιασμένη με τη δουλειά που έχει γίνει” δήλωσε η Λένα Μαντά, αναφερόμενη στο μυθιστόρημά της που κυκλοφόρησε το 2007 κι έχει γίνει ανάρπαστο.

Όσον αφορά στο καστ και την επιλογή των ηθοποιών, η δημοφιλής συγγραφέας αποκάλυψε πως: “Για το καστ δεν γνωρίζω κι έχω μια θεωρία που την είπα και στους ανθρώπους του Αlpha. Ο ρόλος μου στην επιλογή των ηθοποιών – γιατί μου στέλνουν μηνύματα κάποιοι ηθοποιοί για να παίξουν – είναι οτι αν τα λεφτά τα έβαζα εγώ, θα έπαιρνα όποιον ήθελα. Με ξένο πορτοφόλι δεν μπορώ να κάνω κουμάντο κι είναι πολλά τα θέματα όπως το να ταιριάζουν με τον σκηνοθέτη κτλ. Αυτό που εγώ κρατώ είναι ότι βλέπω μια υπερπροσπάθεια για την υπερπαραγωγή που θα βγει, βλέπω ότι όλοι είναι από πάνω από το βιβλίο μου. Όταν άκουσα για τον Alpha, είπα “μπορώ να κάτσω άνετα, να είμαι χαλαρή, Alpha είναι, θα βγει κάτι πάρα πολύ καλό” και το βλέπω να υλοποιείται και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό”.

Πόρτο Λεόνε

Όλες οι σειρές που θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση

Alpha

Μία ακόμα φιλόδοξη παραγωγή που θα μεταδοθεί από τον Alpha φέρει τον τίτλο “Πόρτο Λεόνε”. Η σειρά αφορά μια ιστορία που εξελίσσεται στην Τρούμπα του Πειραιά, την εποχή της άνθισης των οίκων ανοχής στην περιοχή. Πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Κλέλια Ρένεση, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Αντώνης Καρυστινός και η Ιζαμπέλλα Φούλοπ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

ΑΝΤ1

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά

Υπόθεση:

Μάνη 1910
Ο Ανδρέας Λάσκαρης, απόγονος της γνωστής οικογένειας των Λασκαραίων και δισέγγονος της
Θεοφανώς, ζει στο Λονδίνο ως μέλος της αριστοκρατικής κοινωνίας της εποχής.
Φρεσκοπαντρεμένος κι ευτυχισμένος αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στη γενέτειρά του, με σκοπό να πουλήσει τον παλιό πύργο της οικογένειάς του, τον οποίο έχει κληρονομήσει.
Με την άφιξή του, όμως, στον πύργο των προγόνων του, ένα περίεργο συναίσθημα τον κατακλύζει και το ίδιο βράδυ βιώνει το πρώτο όραμα της ζωής του. Μια νέα γυναίκα του δίνει έναν χρησμό, ζητώντας του να λύσει την κατάρα και να ελευθερώσει τη γενιά τους. Η γυναίκα του οράματός του είναι η Θεοφανώ.
Ο Ανδρέας Λάσκαρης ξυπνάει βαθιά επηρεασμένος απ’ όσα είδε κι άκουσε. Ακυρώνει την πώληση του πύργου και ξεκινάει την αναζήτηση για να ερμηνεύσει και να λύσει τον γρίφο που του δόθηκε. Μαζί του οδηγούμαστε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας…

Η αρχή της ιστορίας

Μάνη 1710
Η Μάνη ζει κάτω από την Ενετική κυριαρχία. Ο Ενετός Διοικητής της περιοχής, Σίλβιο Εσπόζιτο, με τη γυναίκα του Ρενάτα μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας στο πλευρό τους τον Νικήτα Λάσκαρη (προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη), που εκτελεί χρέη στρατιωτικού συμβούλου του. Οι Εσπόζιτο έχουν τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας γιατί είναι δίκαιοι και δοτικοί με τους Μανιάτες. Η οικογένειά των Γερακάρηδων έχει πατριάρχη τον Μήτρο Γερακάρη (προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη) που είναι ιδιοκτήτης ενός καπηλειού με πόρνες και έχει μια ομάδα που λυμαίνεται την περιοχή. Παραμένει, όμως, ανέγγιχτος από τους Ενετούς λόγω της επιρροής του στους ντόπιους. Στον πύργο των Λασκαραίων, όλοι προετοιμάζονται για την άφιξη του νέου Ρέκτορα, Τζουζέπε Μοντιλιάνι, και της συζύγου του Πανδώρας. Η άφιξη του σκληρού Ρέκτορα θα συμπέσει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Οι ντόπιοι ξεσηκώνονται, θεωρώντας πως κάτι διαβολικό βρίσκεται ανάμεσά τους και ο Τζουζέπε αποφασίζει να φτάσει μέχρι τέλους για να ανακαλύψει τον φονιά των κοριτσιών. Μία κατάρα και ένα χάρισμα γεννιούνται, όπως θα γεννηθεί και η έχθρα των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων για το ποιος θα αναλάβει την πολυπόθητη Καπετανία…

Πρωταγωνιστές:
Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελένη Σακκά, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αλέξης Βιδαλάκης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Δημήτρης Καραβιώτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Μαρία Αποστολακέα, Σοφία Κικιλίντζια, Ερμίνα Γεράρδη, Τάσος Δέδες, Άννα Συμεωνίδου, Χρήστος Σκούρτας, Σπύρος Σουρβίνος, Νίκος Γεωργίου, Δανάη Τάγαρη, Μάνος Παπαδάς, Βλάσης Χρυσικόπουλος, Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Μαρία Καραγκιοζίδου, Γιάννης Τσαγκαράκης κ.α

Πρεμιέρα: Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22:30 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη

VIΠ – Καλά Γεράματα

Υπόθεση:

Η νέα κωμωδία “VIΠ – ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ” διαδραματίζεται στο πολυτελές γηροκομείο Buona Mattina, όπου οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούμενους και η καθημερινότητα όλων είναι αναμφισβήτητα διαφορετική και ξεκαρδιστικά απολαυστική!

O πολυτελής αυτός παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής, είναι ένα διαφορετικό all-inclusive resort µε πιεσόµετρα, χάπια, ΠΙ, πολύχρωμα κοκτέιλ by the pool και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και γέλιου. Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!

Πρωταγωνιστές:
Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης.

Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου
Στον ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου
Στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα

Πρεμιέρα: Οκτώβριος 2024

Grand Hotel

Υπόθεση:

Τρία χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή… Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ο τολμηρός αδερφός της εισβάλλει στο “Grand Hotel”, παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του… Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.Ποιες αλήθειες, όμως, είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά στα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου; Θα καταφέρει, άραγε, ο απαγορευμένος τους έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του; Μια ιστορία με αγωνία και ανατροπές, ένας εκρηκτικός συνδυασμός δράματος και μυστηρίου, με φόντο τη λάμψη της υψηλής κοινωνίας και τη ζωή των προσφύγων λίγα χρόνια αφότου γράφτηκε η πιο τραυματική σελίδα στην ελληνική Ιστορία του 20ού αιώνα. Καλωσήρθατε στο “Grand Hotel”, εδώ όπου θύματα και θύτες μπλέκονται σε έναν κυκεώνα ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Πρωταγωνιστές:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη

Παιχνίδια Εκδίκησης

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Μια από τις σειρές που θα δούμε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι η “Doctor Foster”, της οποίας τα δικαιώματα εξασφάλισε το κανάλι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρωταγωνιστές της νέας σειράς θα είναι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής, ενώ ο τίτλος της θα είναι “Παιχνίδια Εκδίκησης”. Την προσαρμογή του σεναρίου θα αναλάβει ο Γιάννης Σκαραγκάς και τη σκηνοθεσία ο Αλέκος Κυράνης, το δίδυμο της επιτυχίας της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει

MEGA

Έχω παιδιά

Υπόθεση:

Οι γονείς στα “κάγκελα”. Τα παιδιά στον κόσμο τους. Η γιαγιά και ο παππούς σε άλλη φάση. Οι φίλοι του ζευγαριού σε ετοιμότητα. Η νέα κωμική σειρά “Έχω παιδιά” έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA για να φωτίσει έναν κόσμο αστείων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μία ξεκαρδιστική κωμωδία που παρουσιάζει τη ζωή ενός ζευγαριού με παιδιά. Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο.

Πρωταγωνιστές:

Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα
Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης
…Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης

Ταμπού


Υπόθεση:

Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Πρωταγωνιστές: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής
Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Αστέρω Κυπριανού, Αθηνά Ροδίτου

Γη της Ελιάς

Υπόθεση:

Η επιτυχημένη παραγωγή του MEGA “Η γη της ελιάς”, σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τον Δ’ κύκλο επεισοδίων. Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του κοινού που έχει εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή των προτιμήσεών του εδώ και τρία χρόνια, έρχεται και φέτος να προσφέρει έντονες συγκίνησεις.


Οι ιστορίες που συντάραξαν τους τηλεθεατές αφήνοντάς τους στο πιο κρίσιμο σημείο, συνεχίζονται και παίρνουν νέα τροπή. Παράλληλα, ανοίγει ο δρόμος για νέες, ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες. Οι ζωές των γνώριμων ηρώων της Μάνης διασταυρώνονται με εκείνες των νέων προσώπων που μπαίνουν στη… γη της ελιάς και ένα ντόμινο εκρηκτικών εξελίξεων ξεκινά.

Η νύχτα μετά από τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, κυλά μέσα στον τρόμο και την αγωνία. Το ξημέρωμα βρίσκει δυο σπίτια, της Αθηνάς και του Ισίδωρου, καμένα και έναν άνθρωπο νεκρό. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούργιος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει αμέσως μετά την άφιξή του. Η Αρετή κάνει ραντεβού με τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μπαίνουν στο σπίτι της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη και, υπό την απειλή όπλου, εκείνος αρπάζει το παιδί. Ο καιρός περνάει…

Οι Βρεττάκοι έχουν αγοράσει καινούργιους ελαιώνες στην Αττική και η μισή τους ζωή μεταφέρεται στην Αθήνα. Ένας παπάς φτάνει στην Αρεόπολη και η διαμονή του εκεί προβλέπεται επεισοδιακή. Ο Μιχάλης Χατζής πηγαίνει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η οποία κρύβει ένα σκοτεινό πρόσωπο. Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη και, την ώρα που πάει να μπει μέσα, γίνεται έκρηξη….

Πρωταγωνιστές:

Nίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Θανάσης Βισκαδουράκης
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Famagusta


Υπόθεση:

Η δραματική σειρά που εμπνέεται από τα γεγονότα του ’74 στην Κύπρο, αναδείχτηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες την περασμένη σεζόν και κατέκτησε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Η συγκλονιστική συνέχεια και το φινάλε του γ’ κύκλου του “Famagusta” έρχεται
στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Αντρέας Τσέλεπος, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου
Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου
Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός
Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Maestro

Υπόθεση:

Τα τελευταία 4 επεισόδια του “Maestro” έρχονται στο Netflix και το MEGA τον Οκτώβριο. Η συγκλονιστική συνέχεια του δεύτερου κύκλου, που ξεκίνησε την περασμένη Άνοιξη έρχεται στους δέκτες μας για να ολοκληρώσει οριστικά την ιστορία που λάτρεψαν οι θεατές. Τι θα συμβεί στο love story της Κλέλιας και του Ορέστη; Πώς θα λήξει το θρίλερ της δολοφονίας του Χαράλαμπου και ποια η τύχη του έρωτα του Αντώνη με τον Σπύρο; Πώς αλλάζει η ζωή των πρωταγωνιστών μετά τη δολοφονία του Φάνη;

Πρωταγωνιστές:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη
Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό

Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό

MEGA

Ο β΄ κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα
στον Ουρανό”, που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται το 2025 στο MEGA.

Πρωταγωνιστές: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης
Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα
Γκάτζιου
Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους
Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης
Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου
Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης
Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή
Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος

Οι Αθώοι

Οι Αθώοι

MEGA

Σειρά εποχής υψηλών προδιαγραφών, που αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2025 και φέρει τις υπογραφές δύο ξεχωριστών δημιουργών, του Νίκου Κουτελιδάκη (σκηνοθεσία) και της Ελένης Ζιώγα (σενάριο-μεταφορά), οι οποίοι άντλησαν την έμπνευσή τους από το κλασικό αριστούργημα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη, “Κατάδικος”. Ένα από τα σπουδαιότερα έργα του συγγραφέα, όπου παρουσιάζεται ανάγλυφα μια πιστή τοιχογραφία της αγροτικής Ελλάδας του τέλους του 19 ου και των αρχών του 20 ου αιώνα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα φτωχικό αγροτικό χωριό της Βόρειας Κέρκυρας, αλλά και στα άγρια τοπία της Ηπείρου. Ο Γιάννος ή Τουρκόγιαννος (Κώστας Νικούλι), είναι ένα νόθο παιδί που προέκυψε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μάνας του (Αμαλία Καβάλη), από έναν Τούρκο ληστή. Μεγαλώνοντας, τόσο εκείνος, ο ταλαιπωρημένος από την υποτίμηση των χωριανών, όσο και ο άσπονδος φίλος του Πέτρος (Γιάννης Νιάρρος) – ένας αντιφατικός χαρακτήρας με έντονες θετικές και αρνητικές πλευρές- είναι ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη, Μαργαρίτα (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη), μια κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα και ιδιαίτερη, για την εποχή της, αίσθηση της ανεξαρτησίας. Ωστόσο, η Μαργαρίτα, καθ’ υπόδειξη
των γονιών της, (Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Στάμος) παντρεύεται κάποιον άλλον, τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο (Κίμων Κουρής). Κατά τη διάρκεια του γάμου της, όμως, ερωτεύεται τον Πέτρο, ο οποίος παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με την φτωχή χήρα του χωριού Στεφανία (Λουκία Μιχαλοπούλου). Όταν ο άντρας τής Μαργαρίτας θα βρεθεί δολοφονημένος, ο Γιάννος, ύστερα από την επιβαρυντική μαρτυρία του Πέτρου, θα συλληφθεί και θα καταδικαστεί ως ένοχος. Ο ίδιος, όμως, αυτοθυσιαστικός εξαιτίας του έρωτά του με τη Μαργαρίτα, δεν θα πάψει, μέσα στη φυλακή, να υποστηρίζει την αθωότητά του, κάτι που κινητοποιεί εκείνη να αναζητήσει τον πραγματικό ένοχο. Η αποκάλυψή του θα ανατρέψει τα πάντα…

17 Κλωστές

Υπόθεση:

Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Πρωταγωνιστές:

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνει ένα μεγάλο καστ Ελλήνων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστα Φλωκατούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Θράσο Σταθόπουλο, Τάσο Σωτηράκη, Νικόλα Μαραγκόπουλο, Ελένη Δαφνή και Νικόλα Δροσόπουλο.

Οι “17 Κλωστές” που βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την “Tanweer Productions”.

ΕΡΤ1

Αρχελάου 5


Υπόθεση:

Η Κέλλυ κέρδισε όλη την Αρχελάου 5, από τον πρώτο όροφο και πάνω, στο δικαστήριο και ετοιμάζεται να την πουλήσει σε Κινέζους επενδυτές και να φύγει. Δυο χρόνια μετά το διαζύγιο της είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να ξαναγεννηθεί. Ο Ματθαίος, όμως, έχει άλλα σχέδια για αυτήν. Η Λυδία επιστρέφει καταρρακωμένη από το Λονδίνο, καθώς ο Λουκ την παράτησε ένα μήνα πριν το γάμο τους, μια επιστροφή για την οποία θα χαρεί ιδιαιτέρως ο Ορφέας. Ο Στέφανος, ανοίγει μπαρ στην Αρχελάου 5 και προσλαμβάνει τη Δώρα, κάτι που χαλάει τα σχέδια της Κέλλυς, εφόσον κανείς επενδυτής δεν αγοράζει σε πολυκατοικία, η οποία έχει την ηχορύπανση και της φασαρίας ενός μπαρ.

Πρωταγωνιστές:

Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστις Ζιρώ, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Καράμπαμπας, Χρήστος Κοντογεώργης, Χάρης Χιώτης, Μαίρη Σταυρακέλλη, Δημήτρης Πιατάς, Σαμουήλ Ακίνολα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, Τζέιμς Ρόντι

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

Ηλέκτρα


Υπόθεση:

Το σκληρό φως του ήλιου φωτίζει το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως. Ο καθρέφτης γυρνάει ανάποδα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα κι αδερφό, θα γίνει από θύμα θύτης. Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος. Ο Νικόλας, σ’ ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης – θύμα, μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της. Θα τ’ αντέξει; Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, ν’ αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας μα και των επιλογών τους. Καθένας στον πόνο του, καθένας στη μοναξιά του, μα και στην οργισμένη εκδίκησή του… Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει; Τι θα απομείνει; Ραγισμένες ψυχές, σκόρπια κομμάτια χάους που μονάχα ένα χέρι θεϊκό θα μπορέσει να συναρμολογήσει.

Πρωταγωνιστές:

Έμιλυ Κολιανδρή, Αποστόλης Τότσικας, Τάσος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιώργος Συμεωνίδης, Λουκία Παπαδάκη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Θανάσης Πατριαρχέας, Νεφέλη Κουρή, Ευαγγελία Μουμούρη, Δανάη Λουκάκη, Δρόσος Σκώτης, Ειρήνη Λαφαζάνη, Όλγα Μιχαλοπούλου, Βίκτωρας Πέτσας, Μανώλης Γεραπετρίτης, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης, Χρήστος Γεωργαλής, Ιφιγένεια Πιεριδού, Αστέριος Κρικώνης, Φανή Καταβέλη, Ευγενία Καραμπεσίνη, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Άρης Αντωνόπουλος, Ελένη Κούστα, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Θάνος Καληώρας, Νίκος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Βάρθης, Αιμιλιανός Σταματάκης , Παύλος Κουρτίδης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Σπύρος Σταμούλης

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00

Η Παραλία

Υπόθεση:

Η δεύτερη σεζόν, μας μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Η επιστροφή του Παύλου στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο, έρωτα. Πόσα μυστικά μπορεί να κρύβονται στα άδυτα νερά των Ματάλων;

Πρωταγωνιστές:

Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρης Καλαφάτης), Μαρία Ναυπλιώτου (χήρα – Ειρήνη), Νικολάκης Ζεγκίνογλου (πιτσιρικάς – Μανώλης), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης), Μπέτυ Λιβανού (Νικολίνα Αρχοντάκη), Γιώργος Νινιός (Δημητρός Αρχοντάκης), Μαίρη Μηνά (Μαίρη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Ευσταθία Τσαπαρέλη (Κερασία Μαυριτσάκη), Αλέξανδρος Μούκανος (Παπα-Νικόλας Μαυριτσάκης), Κατερίνα Λυπηρίδου (Ελένη Ανδρουλιδάκη), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Τάκης Σακελλαρίου (Κώστας Ζαφειράκης), Μαρία Μπαγανά (Νόνα Ζηνοβάκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Αναστασία Γερωνυμάκη (Νικολαΐς Μπιμπλή), Άντριαν Φρίλινγκ (Ρόμπερτ), Νικόλας Παπαϊωάννου (Κολτσιδάκης), Νίκος Καραγεώργης (Παντελής Αρβανιτάκης), Γιώργος Γιαννόπουλος (Μανόλης Παπαγιαννάκης), Ξένια Ντάνια (Τες Γουίλσον), Ελεάνα Στραβοδήμου (Ναταλί Πασκάλ), Γιώργος Σαββίδης (Τόμι Μπέικερ)

Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στη σειρά “Η παραλία”: Αφροδίτη Λιάντου (Ιφιγένεια Τουφεξή), Αλεξία Καλτσίκη (Φανή Τουφεξή), Κώστας Κάππας (Χρήστος Τουφεξής), Χρήστος Κραγιόπουλος (Απόστολος Τουφεξής), Ντένια Στασινοπούλου (Σοφί), Σύρμω Κεκέ (Μπέρτα), Ειρήνη Γιώτη (Άρια), Ανδριάνα Σαράντη (Γιούντιθ), Ευθαλία Παπακώστα (Έιμι), Άλκης Μπακογιάννης (Ιάκωβος Γεροντάκης)

Απαραίτητο Φως

Όλες οι σειρές που θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση - εικόνα 5

Η νέα μίνι σειρά μυστηρίου, οχτώ επεισοδίων, “Το απαραίτητο φως”, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου & Κάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1, για να μας ταξιδέψει στον χρόνο, με φόντο την Αθήνα της γερμανικής κατοχής.

Υπόθεση:

Η Λουίζα Λασκαράτου είναι κόρη μεγαλοδικηγόρου της Αθήνας. Ο ξαφνικός θάνατός του την αναγκάζει να επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου ζει και εργάζεται. Μια απροσδόκητη κληρονομιά γίνεται η αιτία να αμφισβητήσει όσα ήξερε για το παρελθόν της οικογένειάς της. Μεταξύ άλλων “κληρονομεί” την ημιτελή έρευνα του πατέρα της σχετικά με την τύχη ενός πίνακα, του οποίου τα ίχνη χάνονται λίγο πριν από την εκτέλεση της γιαγιάς της, Λουίζ Λασκαράτου, την άνοιξη του 1944. Η Λουίζα γρήγορα συνειδητοποιεί ότι η ανεύρεση του πίνακα οδηγεί στην αποκάλυψη του ενόχου για τον θάνατο της γιαγιάς της.

Πρωταγωνιστές:

Μαριάννα Πουρέγκα, Δημήτρης Καπουράνης, Αναστάσης Ροϊλός, Δημήτρης Αλεξανδρής, Θανάσης Παπαγεωργίου

Η Μαρία που έγινε Κάλλας


Υπόθεση:

Τη νέα συναρπαστική μίνι σειρά “Η Μαρία που έγινε Κάλλας”, σε σκηνοθεσία και σενάριο Όλγας Μαλέα, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1.

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Παρακολουθούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την Ισπανίδα δασκάλα της, τον βαρύτονο εραστή της, την πιανίστρια αδελφή της, τον Γερμανό μαέστρο. Όμως, καθένας από αυτούς, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία.

Μ’ ένα ταξίδι ανάμεσα στην αγάπη και την αιωνιότητα, η Μαρία ψάχνει κάποιον που θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι, χωρίς όρους ή απαιτήσεις. Η έλλειψη αγάπης αποτελεί την κινητήρια δύναμη, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο της και να καλλιεργήσει τη μοναδική φωνή της, που αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο για την όπερα παγκοσμίως.

Η σειρά βασίζεται στη συλλογή πληροφοριών από το βιβλίο “Η άγνωστη Κάλλας” του ιστορικού Νικόλα Πετσάλη-Διομήδη.

Πρωταγωνιστές:

Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου, (πρωτοεμφανιζόμενη λυρική σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής, στον ρόλο της Μαρίας), Ελένη Ράντου (Λίτσα, μητέρα της Μαρίας), Ρένια Λουιζίδου (Ελβίρα, Ισπανίδα δασκάλα), Demy (Τζάκι, αδελφή της Μαρίας), Αργύρης Πανταζάρας (Μαγκλιβέρας, βαρύτονος, εραστής της Μαρίας), Μάξιμος Μουμούρης (Μπόντμαν, Γερμανός αρχαιοκάπηλος)

Το Δίχτυ

Υπόθεση:

Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Πρόκειται για “Το δίχτυ”, τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

“Το δίχτυ”, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία). Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

Πρωταγωνιστές:

Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, Θοδωρής Αθερίδης, Ορέστης Τζιόβας, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κατερίνα Κρανίδη και Αναστασία Γαλερού-Βλάσση

Έρημη Χώρα

Με 8 νέα επεισόδια έρχεται, την επόμενη σεζόν, ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Έρημη χώρα”, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα.

Πρωταγωνιστές:

Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Νίκος Αρβανίτης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Χρήστος Κοντογιώργης, Αλεξία Σαπρανίδου, Στέλιος Ξανθουδάκης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Δημήτρης Αριανούτσος, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στεφανία Μαρόλα, Κάρμεν Ιονέσκου, Μιχάι Ντινβάλε, Ντίνα Αβαγιανού, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Αδελαΐδα Κατσίδε, Καλλιόπη Παναγιωτίδου, Δέσποινα Ρεμεδιάκη, Έφη Σισμανίδου, Αγγελική Μαρίνου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου

Μαμά στα κρυφά

Όλες οι σειρές που θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση - εικόνα 6

Η νέα οικογενειακή κωμωδία που έρχεται στο ERTFLIX, βασισμένη σε ξένο format, και πραγματεύεται τις περιπέτειες μιας εργαζόμενης μαμάς. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Ζαπατίνας και το σενάριο ο Πάνος Αμαραντίδης.

Πρωταγωνιστές:
Αντίνοος Αλμπάνης, Τζένη Θεωνά, Ευγενία Δημητροπούλου, Νικολέττα Καρρά.

Star

Μαύροι Πίνακες

Υπόθεση:

Μία νεαρή μαθήτρια, άγρια δολοφονημένη.
Μία επαρχιακή πόλη, γεμάτη μυστικά και ψέματα.
Ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο.
Ένας αγώνας δρόμου να συλληφθεί, πριν χτυπήσει ξανά…

Οι Λεύκες, μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία, συγκλονίζονται από τη δολοφονία μίας έφηβης μαθήτριας. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο φονιάς. Σύντομα, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους “Μαύρους Πίνακες” του Φρανσίσκο Γκόγια. Η έρευνα θα αποκαλύψει μία εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί…

Οι ύποπτοι πολλοί και όλοι έχουν κίνητρο…
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα…
Ο δολοφόνος έτοιμος να χτυπήσει ξανά…

Πρωταγωνιστές:

Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Κίτσος, Iωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρης Χατζάκης, Μελέτης Γεωργιάδης και η κυρία Όλγα Πολίτου
Μιχάλης Βαλάσογλου, Ανδρέας Κοντόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Εύα Σαμιώτη, Ευδοκία Μιμιλίδη, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Άδωνις Χατζής

IQ 160

Η σειρά που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στο νέο πρόγραμμα του Star!

Υπόθεση:

Έχουν περάσει έξι μήνες, από τα δραματικά γεγονότα της Ιταλίας. Η Πηνελόπη, διαλυμένη από την προδοσία του πρώην άντρα της, εγκαταλείπει τον Αργύρη και το αστυνομικό σώμα και πιάνει πάλι δουλειά ως καθαρίστρια.

Φαίνεται, όμως, πως δεν μπορεί να μείνει μακριά ούτε από τα μυστήρια, ούτε από τους μπελάδες! Όταν η εργοδότριά της, τής εκμυστηρεύεται ότι κάποιος την απειλεί, εκείνη αναλαμβάνει δράση, αναζητώντας τον ένοχο, αλλά τα πράγματα, πηγαίνουν τελείως στραβά και η Πηνελόπη βρίσκεται κατηγορούμενη για… φόνο! Πώς θα καταφέρει η Μουρίκη να ξεμπλέξει χωρίς τον Καλατζή, στο πλευρό της;

Πρωταγωνιστές:

Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλίας Μουλάς, Ελίζα Σκολίδη

Μαίρη Μηνά, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Τάσος Παλαντζίδης, Άλκης Παναγιωτίδης, Σωτήρης Δούβρης, Θανάσης Δόβρης, Αγγελίνα Μάρκου, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος, η μικρή Μαρία Νεαμονίτη και η κυρία Νέλλη Γκίνη.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 19:58:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button