Showbiz

Όλες οι διάσημες εμφανίσεις από την πρεμιέρα του “Buzzheart” στον κήπο του… |


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον θερινό κινηματογράφο “Αίγλη” στον Κήπο του Ζαππείου Μεγάρου, η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ντένη Ηλιάδη ‘BUZZHEART’, παρουσία πρωταγωνιστών και ανθρώπων του χώρου του θεάματος.

Η Εβελίνα Παπούλια με τον Γιώργο Λιάντο, όπως και οι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Μεσσήνη και Κλαούντιο Κάγια, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στο κατάμεστο θερινό σινεμά, μετά το πέρας της προβολής της νέας ταινίας του βραβευμένου σκηνοθέτη.

Το επιβλητικό σκηνικό του Κήπου του Ζαππείου Μεγάρου έδωσαν στη βραδιά το ιδανικό σκηνικό ώστε εκλεκτά μέλη από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο να “βυθιστούν” στην ατμόσφαιρα του νέου ψυχολογικού θρίλερ BUZZHEART.

Το κοινό υποδέχτηκε ο σκηνοθέτης Ντένης Ηλιάδης, ο οποίος αφού έδωσε τις δικές του ευχαριστίες, μίλησε για την επιθυμία χρόνων να κάνει αυτή την ταινία, καθώς και για τα επόμενα σχέδιά του. Κατόπιν πήρε τον λόγο η παραγωγός της ταινίας, Αμάντα Λιβανού, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες, κάλεσε ηθοποιούς και συντελεστές στη σκηνή.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία “Buzzheart” κυκλοφορεί σήμερα στους κινηματογράφους από τη Spentzos Film.

Η υπόθεση του “Buzzheart”

Το Buzzheart είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία Ντένη Ηλιάδη (Hardcore, Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά), με πρωταγωνιστές τους Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Λιάντο, Κωνσταντίνα Μεσσήνη, και Κλαούντιο Κάγια.

Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Της ζητά δειλά να βγουν και, προς μεγάλη του έκπληξη, αυτή δέχεται και τον καλεί αμέσως για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της, όπου τον παρουσιάζει ως το αγόρι της.

Οι γονείς της Μαίρης όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η κόρη τους αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως, προκειμένου να βεβαιωθούν πως ο Αργύρης είναι το κατάλληλο ταίρι για αυτήν, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς.

Η Μαίρη, από την άλλη, του εξηγεί πως η μητέρα της ήταν λαμπρή επιστήμων της πειραματικής συμπεριφορικής ψυχολογίας στις ΗΠΑ μέχρι τα τέλη του ’70 και τον παροτρύνει να κάνει ό,τι του πουν. Μία σειρά συμπεριφορικών (και άλλων) τεστ ξεκινά, σχεδόν κωμικά στην αρχή – σύντομα όμως τα τεστ γίνονται όλο και πιο τρομακτικά και επικίνδυνα, ενώ σκηνές του παρελθόντος που έρχονται στο φως αρχίζουν να αποκαλύπτουν μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες μεταξύ τους ισορροπίες.

Ο Αργύρης γίνεται πειραματόζωο στο όνομα της αγάπης, προσπαθώντας να επιβιώσει. Κανείς, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται και ενώ ένα σκοτεινό μυστικό αρχίζει να ξετυλίγεται, το τριήμερο στην εξοχή μετατρέπεται σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης που θα τους σημαδέψει όλους.

Το τραγούδι της ταινίας Johnny and Mary ερμηνεύεται από τους The Man from Managra feat. Αφροδίτη Λιάντου, και αποτελεί διασκευή του πρωτότυπου τραγουδιού του Robert Palmer (1980).

Δες όλες τις φωτογραφίες!

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΤΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑ ΓΟΥΡΝΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΚΑΓΙΑ ΑΜΑΝΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ

MELIA KREILING ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

LIGHT, ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΕΜΙΛΥ ΚΟΛΙΑΝΔΡΗ


ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ


ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕΣΣΗΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΤΟΣ, ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΗΛΕΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ

ΒΑΝΕΣΣΑ ΜΑΛΕΒΙΤΗ, MELIA KREILING

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ, ΑΘΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕΣΣΗΝΗ, ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, MELIA KREILING, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ


ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΑΡΑΪΧΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΚΑΓΙΑ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΝΤΕΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 19:30:00

Back to top button