Γυναίκα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Με λευκό σύνολο και γόβες Christian Louboutin στην Εθνική Πινακοθήκη

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας ήταν επίσημη προσκεκλημένη της Ελληνικής Κυβέρνησης. Μάλιστα στο πλαίσιο της παραμονής της στην Αθήνα η ίδια έκανε μια σειρά επίσημων εμφανίσεων.

Τη Δευτέρα παρευρέθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη, για την τελετή της 125ης επετείου των διπλωματικών σχέσεων Ιαπωνίας-Ελλάδας και του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού. Την υποδέχθηκαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα. Μάλιστα για την εμφάνισή της επέλεξε ένα λευκό σύνολο με σταυρωτό σακάκι. Το ταίριαξε με κομψή πλισέ midi φούστα.

Το look ολοκλήρωσε με τοπ σε γκρι τόνο και ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση από τον οίκο Christian Louboutin. Το σχέδιο Half-d’Orsay σε nude τόνο κοστίζει 795 ευρώ περίπου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε στον λόγο της: «Στον χάρτη, τις δύο χώρες μας χωρίζει μεγάλη απόσταση. Ωστόσο, είναι μόνο γεωγραφική και καταγράφεται σε μίλια. Ο Λευκάδιος Χέρν, ο Κοϊζούμο Γιακούμο, φρόντισε να την μικρύνει πολύ, καθώς πρεσβεύει στην Ιαπωνία τη Δύση, ενώ συγχρόνως ερμηνεύει την Ιαπωνία στους Δυτικούς, εντοπίζοντας τις ομοιότητες του ιαπωνικού πνεύματος με τον κλασικό ελληνικό πολιτισμό» και αναφέρθηκε στην σκέψη του Νίκου Καζαντζάκη, στο οδοιπορικό του, το 1938, που σημείωνε «ότι καμιάς άλλης χώρας το πρόσωπό της δε μοιάζει τόσο με την Ελλάδα όσο το πρόσωπο της Ιαπωνίας. Θαρρώ δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να θυμίζει πώς θα ήταν η αρχαία Ελλάδα, στις πιο λαμπρές της στιγμές».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-29 12:20:05

Back to top button