Auto

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη Lamborghini Temerario

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες για την επίσημη παρουσίαση της Temerario, του αυτοκινήτου που θα αντικαταστήσει την Huracan.

Από τις κατασκοπευτικές εικόνες, προέκυψαν τα σκίτσα που βλέπουμε εδώ, από τον λογαριασμό Rubber Therapy στο Instagram.

Όπως βλέπουμε η ιταλική μάρκα εξακολουθεί να προτιμά τα δραματικά σχήματα, με έντονες γωνίες και ξεχωριστή προσωπικότητα.

Το όνομά της προέρχεται από έναν ταύρο, το μεξικάνικο Temerario από την Ganadería, και κατοχυρώθηκε στο ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνίας.

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το σύστημα κίνησης της Temerario, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένα υβριδικό V8 εμπνευσμένο από το αγωνιστικό αυτοκίνητο SC63 Le Mans.



Η προηγούμενη ανακοίνωση της Lamborghini υπαινίχθηκε μια στροφή από τον V10 της Huracan σε έναν plug-in υβριδικό V8, χρησιμοποιώντας ενδεχομένως μια νέα παραλλαγή κινητήρα.

Η προσμονή αυξάνεται για το ντεμπούτο της Temerario, που αρχικά φημολογείται ότι θα γίνει σε εκδήλωση στην Lamborghini Arena της Imola.

Ωστόσο, αντικρουόμενες αναφορές κάνουν λόγο για μια πιθανή παρουσίαση μαζί με την Urus Plug-In Hybrid ή μια αποχαιρετιστήρια ειδική έκδοση για την Huracan, καθυστερώντας την παρουσίαση της Temerario για τα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-04 13:00:32

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button