Αθλητικά

Χωρίς Σορετίρε απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, αγωνία για Ραχμάν Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (23/10/24, 19:45) την Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική της League Phase στο Europa League, με τον Σόλα Σορετίρε να είναι νοκ – άουτ για την αναμέτρηση. Αμφίβολος ο Ραχμάν Μπάμπα.

Χωρίς τον Σόλα Σορετίρε και με την συμμετοχή του Ραχμάν Μπάμπα να κρίνεται τελευταία στιγμή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase στο νέο Europa League.

O Άγγλος μέσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, από χτύπημα που δέχτηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια της προπόνησης των «ασπρόμαυρων» την Τρίτη (22/10/24), με αποτέλεσμα να αποφασίζεται ότι θα πρέπει να προφυλαχθεί από το παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Μπάμπα, κάνει ένα αγώνα δρόμου, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι, με τους ανθρώπους της ομάδας ωστόσο να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν τη συμμετοχή του.

Ο Μπάμπα είχε νιώσει ενοχλήσεις και είχε αποχωρήσει στο πρόσφατο ντέρμπι της ομάδας απέναντι στην ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League στην «OPAP Arena».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 19:07:00

Back to top button