Ελλάδα

Χειροπέδες σε 49χρονο Κινέζο στο Χαλάνδρι – κυνηγούσε παιδιά με μαχαίρι

Νόμιζε ότι του πετούσαν νεράτζια και βγήκε να κυνηγήσει τους υποτιθέμενους (ανήλικους) δράστες κραδαίνοντας ένα μαχαίρι δεμένο πάνω σε ένα σίδερο 60 εκατοστών!

Ο λόγος για έναν 49χρονο Κινέζο που τελικά συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή, παρ’ όλο που στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να εξαφανίσει το μαχαίρι-αυτοσχέδια κατασκευή.

Το τρομακτικό για τα τρια παδιά (δύο 13χρονοι και ένας ακόμη ανήλικος) περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Χαλάνδρι, έξω απο σχολείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προ ημερών ομάδα νεαρών είχε πετάξει νεράτζια στο σπίτι του 49χρονου. Και το Σάββατο, θερώντας ότι οι συγκεκριμένοι τρεις ανήλικοι ήταν αυτοί που του είχαν πετάξει τα νεράτζια, άρπαξε την αυτοσχέδιοα κατασκευή με το μαχαίρι και βγήκε από το σπίτι κινούμενος απειλητικά εναντίον τους.

Εντρομοι οι τρεις ανήλικοι προλαβαν να διαφύγουν στα γύρω στενά. Κλήθηκε η Αστυνομία και ο ευέξαπτος Κινέζος συνελήφθη, παρά την προσπάθειά του να ξεφορτωθεί το μαχαίρι.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 16:25:24

Back to top button