Ελλάδα

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση σε μίνι μάρκετ – Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει την αιματηρή επίθεση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε μίνι μάρκετ στα Χανιά και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό του ιδιοκτήτη και των δύο γιων του. Την ίδια στιγμή οι διωκτικέρς αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο ατόμων των οποίων τα στοιχεία ταυτοποιήθηκαν.

Πρόκειται για έναν Ρώσο και έναν Αλβανό, γνώριμοι στις διωκτικές αρχές.

Οι δράστες σύμφωνα με το cretalive news, μπήκαν στο μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας ενός 58χρονου Σύρου, ενώ στο κατάστημα βρίσκονταν εκείνη την ώρα και οι δύο γιοι του, 32 και 34 ετών.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να χτυπάνε με ρόπαλα πατέρα και γιους, ενώ απέναντι στην αντίσταση που προέβαλαν οι νεαροί, ο ένας εκ των δύο δραστών «απάντησε» με δύο πυροβολισμούς.

Η μία σφαίρα βρήκε τον ένα γιο στο πόδι, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται, στην χειρουργική κλινική.

Ο πατέρας και ο άλλος γιος δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και αποχώρησαν.

Όσο για τους δράστες, διέφυγαν με μοτοσικλέτα, ωστόσο ταυτοποιήθηκαν, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ Χανίων, το θύμα της επίθεσης, ο Σύρος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, δεν γνώριζε το δράστη και το περιστατικό προκλήθηκε όταν αυτός ζήτησε να αγοράσει κάποια πράγματα χωρίς να πληρώσει.

Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι γιοι του ιδιοκτήτη, εκ των οποίων ο ένας παραμένει στο Νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι από σφαίρα.

«Δεν έχω διαφορές με κανέναν, δηλώνει ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ. Ζω 23 χρόνια στα Χανιά, έχω αναθρέψει παιδιά και εγγόνια εδώ» τονίζει.

Παράλληλα δηλώνει απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-16 11:08:13

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button