Ελλάδα

Χανιά: Ανήλικη σε ημικωματώδη κατάσταση μετά από οξεία μέθη σε προαύλιο εκκλησίας

Μια 13χρονη μαθήτρια βρέθηκε έξω από προαύλιο εκκλησίας σε περιοχή των Χανίων Κρήτης, σε ημικωματώδη κατάσταση έπειτα από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σωτήρια αποδείχθηκε η έγκαιρη και καίρια επέμβαση ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι κατά την περιπολία τους βρήκαν στην αυλή της εκκλησίας ένα 13χρονο κορίτσι λόγω οξείας μέθης και σε ημικωματώδη κατάσταση

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο από το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με το parakritika.gr.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, στην ΕΡΤ Χανίων, το παιδί διαγνώσθηκε με οξεία μέθη και παραμένει νοσηλευόμενο στην Παιδιατρική κλινική, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Τονίζεται ότι οι διασώστες παρέλαβαν την ανήλικη και την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου άμεσα οι γιατροί του ΤΕΠ προχώρησαν σε ό,τι προβλέπεται για τις περιπτώσεις οξείας μέθης από το ιατρικό πρωτόκολλο, καταφέρνοντας να σώσουν την ανήλικη.

Η 13χρονη είναι επί του παρόντος άγνωστο πως βρέθηκε στην αυλή της εκκλησίας σε ημικωματώδη κατάσταση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κάτι που ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 13:03:00

Back to top button