Γυναίκα

Χαλαρές στιγμές στη Σκιάθο περνούν οι Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ – Έκαναν μπάνιο σε τέσσερις παραλίες

Χαλαρές στιγμές στην αγαπημένη τους Σκιάθο απολαμβάνουν οι Γκόλντι Χον και ο σύντροφός της Κερτ Ράσελ.

Το διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι, Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ δεν είναι ερωτευμένο μόνο μεταξύ τους, αλλά και με το μαγικό νησι της Σκιάθου.

Οι δυο σταρ, απόλαυσαν το μπάνιο τους στις παραλίες Αχλαδιές, Μάραθα, Αγία Ελένη και Διαμάντι, όπως γράφει το Skiathoschannel.gr

Ο 73χρονος Αμερικανός ηθοποιός και η 78χρονη σύντροφός του εμφανίστηκαν χαλαροί, ευδιάθετοι, με το μαγιό τους και super διάθεση.

Η Γκόλντι Χον λατρεύει τη Σκιάθο και το αποδεικνύει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, καθώς την επιλέγει για να περάσει ξέγνοιαστα τις διακοπές της.

Μάλιστα, η Γκόλντι Χον έχει μεταδώσει την αγάπη της για το νησί των Σποράδων και στην κόρη της, την επίσης διάσημη ηθοποιό, Κέιτ Χάντσον, η οποία επισκέπτεται κι αυτή κάθε χρόνο τη Σκιάθο, μαζί με την οικογένειά της.

Στο φωτορεπορτάζ η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτρια και παραγωγός φέρεται να τηλεφωνεί στον σύντροφό της να την παραλάβει με τη βάρκα σε άλλο σημείο.

To άρθρο Χαλαρές στιγμές στη Σκιάθο περνούν οι Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ – Έκαναν μπάνιο σε τέσσερις παραλίες δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 20:50:09

Back to top button