Πολιτική

Χάρης Δούκας: Το 7λεπτο περπάτημα μέχρι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – «Να πάμε από το πεζοδρόμιο»

Στη Χαριλάου Τρικούπη 18 παρακολούθησε ο Χάρης Δούκας το βράδυ της Κυριακής (06.10.24) τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, με τον υποψήφιο να περνάει μετά από μία νύχτα θρίλερ στο δεύτερο γύρο.

Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο, ο Χάρης Δούκας πήγε τα πόδια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που στεγάζονται στη Χαριλάου Τρικούπη 56, «συνοδευόμενος» από δημοσιογράφους.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί είμαστε στο δεύτερο γύρο» δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ κατευθυνόταν προς τα γραφεία του κόμματος, σημειώνοντας πως θα προχωρήσει σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στη Χαριλάου Τρικούπη 56.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Χάρης Δούκας, παρότρυνε τους δημοσιογράφους και όσους τον συνόδευαν να πάνε από το πεζοδρόμιο. 

 

Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας – Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα

«Είναι μία μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταση. Ευχαριστώ από καρδιάς τα 300.000 μέλη και τους συνυποψηφίους μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε τη δημοκρατική παράταξη σε κάθε γωνιά» είπε ο Χάρης Δούκας, φτάνοντας σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έξω από την Χαριλάου Τρικούπη 56.

«Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας» ανέφερε για να απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να κάνουν την υπέρβαση την ερχόμενη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος. «Σας ζητάω την Κυριακή να κάνουμε την υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα» είπε συγκεκριμένα. 

Ολόκληρη η δήλωση:

«Είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Και είναι μία μεγάλη μέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 300.000 φίλους και μέλη που ήρθαν, ψήφισαν και στήριξαν τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνυποψηφίους μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη, σε κάθε γωνιά. Θέλω να ευχαριστώ τους εθελοντές που έκαναν έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να είναι εξαιρετικά όλα, όλη τη μέρα. Και βεβαίως τους ανθρώπους που με στήριξαν και με πήγαν στον δεύτερο γύρο. Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας. Σας καλώ λοιπόν την Κυριακή όλοι μαζί να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ, για να αλλάξουμε τη χώρα».

To άρθρο Χάρης Δούκας: Το 7λεπτο περπάτημα μέχρι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – «Να πάμε από το πεζοδρόμιο» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 06:39:12

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button