Πολιτική

Χάρης Δούκας: Την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αποκάλυψε πως στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που θα συνεδριάσει την Κυριακή (30/06/2024) θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την αρχηγία του κόμματος.

«Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ακόμη ανέφερε πως στόχος είναι «να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της προοδευτικής παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος που μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη», ενώ έκανε λόγο για δημιουργία «συνθηκών ανατροπών».

Σχετικά με το όραμά του για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι επιθυμεί ένα «ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα ενώνει και θα νικάει».

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο ευρύτερων πολιτικών συγκλίσεων έφερε ως παράδειγμα τα όσα επιτεύχθηκαν στον Δήμο της Αθήνας τονίζοντας ότι «οι συγκλίσεις έγιναν όχι σε επίπεδο κορυφής, αλλά σε επίπεδο γειτονιάς».

«Σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον Δήμο της Αθήνας», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «χρόνο δεν έχει ο χώρος μου και η χώρα».

Αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Με στήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης και τον στήριξα κι εγώ. Η φιλία δεν είναι δουλεία ή ιδιοκτησία. Έχω ηθική υποχρέωση να λέω και να κάνω αυτό που είναι καλό για τον χώρο και τη χώρα».

To άρθρο Χάρης Δούκας: Την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-27 19:55:48

Back to top button