Πολιτική

Χάρης Δούκας: Στόχος μας είναι να κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές» είναι το μήνυμα που έστειλε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης (4/7/24) ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε σε καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνομίλησε με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί ξεκινάμε τη μεγάλη μας προσπάθεια να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης που θα κυβερνήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές από τη Μακεδονία, από τη Θεσσαλονίκη» είπε ο Χάρης Δούκας.

«Χαίρομαι γιατί βλέπω πολύ κόσμο να μου λέει να χαμογελάμε, να κρατάμε την ελπίδα ζωντανή και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το σχέδιό μας γιατί νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη κυβερνητική αμηχανία, υπάρχει οπισθοχώρηση των ποσοστών στις ευρωεκλογές και αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται τώρα ένα ΠΑΣΟΚ πολύ δυνατό, το οποίο να μπορέσει να αποτελέσει την εναλλακτική για να δημιουργηθεί προοδευτική κατεύθυνση στη χώρα και να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για κοινή πορεία της κεντροαριστεράς απάντησε: «Στόχος μας είναι το ΠΑΣΟΚ να δυναμώσει και να αποτελέσει την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης. Για αυτό κάνουμε ένα ευρύ κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να έρθουν, να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη δύναμη που θα αλλάξει την πορεία της χώρας.

Στόχος μας είναι να κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές για να δώσουμε μια νέα προοπτική, μια ελπίδα στον κόσμο. Κυριαρχεί η αίσθηση του φόβου, της ανασφάλειας και της παραίτησης. Αυτό συμβαίνει διότι πολλοί αισθάνονται δυσκολία να ζήσουν τη ζωή τους και να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα».

To άρθρο Χάρης Δούκας: Στόχος μας είναι να κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 22:21:39

Back to top button