Γυναίκα

Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου στις πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους – Η ατάκα της νύφης για τον γαμπρό

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε το Σάββατο (19.10.2024) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και η εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου, με εκατοντάδες καλεσμένους να βρίσκονται στη Θήβα για να τιμήσουν το ζευγάρι.

Η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» στο Mega και η δημοσιογράφος, Βασιλική Μπασιούρη βρέθηκαν στη δεξίωση του ζευγαριού και εκεί ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και η σύζυγός του Γεωργία Πολυτάνου, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά το μυστήριο.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας και ελπίζω να περάσουμε όλοι πολύ όμορφα σήμερα. Όλα πήγαν μια χαρά στο μυστήριο και ελπίζουμε και εδώ ο κόσμος να περάσει ωραία», είπε αρχικά ο Χάρης Δούκας και συνέχισε:

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά που ο κόσμος μας τίμησε με την παρουσία του, θέλουμε πάρα πολύ να τους το ανταποδώσουμε».

Από την πλευρά της η Γεωργία Πολυτάνου παραδέχτηκε πως ο σύζυγός της, Χάρης Δούκας ήταν πολύ βοηθητικός όλους τους μήνες που χρειάστηκε βοήθεια με τις προετοιμασίες του γάμου.

Καλεσμένοι για να τραγουδήσουν ήταν η Γιώτα Γρίβα και ο Κώστας Αγέρης, τους οποίους συνόδευε ο Ζήσης Τσολακίδης με το κλαρίνο του.

Πολλοί από τους καλεσμένους μοιράστηκαν μοναδικά στιγμιότυπα από το επιτυχημένο γλέντι, δείχνοντας την άλλη πλευρά του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος «έσυρε» τον χορό στα παραδοσιακά.

Η διακόσμηση ήταν απλή και πολύ εντυπωσιακή, με λουλούδια και όμορφα χρώματα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του πράσινου. Μάλιστα, λόγω της απότομης αλλαγής του καιρού, επειδή η δεξίωση έγινε σε ανοιχτό χώρο, οι διοργανωτές είχαν φροντίσει κάθε τραπέζι να έχει σόμπες.

To άρθρο Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου στις πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους – Η ατάκα της νύφης για τον γαμπρό δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 10:55:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button