Auto

Φτιάξτε τη δική σας Ferrari F80 όπως τη θέλετε

Με κάθε επισημότητα, η ολοκαίνουργια F80 αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της Ferrari όσον αφορά στην απόδοση, όντας η ισχυρότερη Ferrari που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Προς απογοήτευση πολλών, η κίνηση του νέου δημιουργήματος από το Μαρανέλο προέρχεται από έναν 3λιτρο twin-turbo V6 ο οποίος συνδυάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ, αποδίδοντας 1.200 ίππους.

Το πανίσχυρο υβριδικό σύστημα βοηθάει το νέο hypercar της Ferrari να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 2,15 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 350 χλμ./ ώρα.

Παρόλο που και οι 799 μονάδες που θα βγουν από το Μαρανέλο έχουν ήδη πουληθεί μέσω προπαραγγελίας, η Ferrari διαθέτει στο ευρύ κοινό τον διαμορφωτή του μοντέλου, ώστε κάθε ένας να φτιάξει την F80 του ακριβώς όπως τη θέλει.

Οι επιλογές είναι άπειρες και οι τιμές δεν αναγράφονται. Αλλά η τιμή έχει μικρή σημασία, όταν η F80 μόνη της κοστίζει 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Στα χρώματα, η Ferrari προσφέρει 35 ξεχωριστές επιλογές, από βασικά έως κλασικά, ειδικά ή ιστορικά χρώματα και ένα ματ. Μεταξύ άλλων, υπάρχει και το εμβληματικό Rosso Corsa.

Κατά επιλογή, μπορείς να προσθέσεις τον προσωπικό σου αγωνιστικό αριθμό, καθώς και λωρίδες που παραπέμπουν στους αγώνες, σε διαφορετικά στιλ και χρώματα.

Μόλις δύο επιλογές διατίθενται στις ζάντες, στάνταρ αλουμινένιες ή από ανθρακόνημα. Αμφότερες είναι πεντάκτινες. Από ανθρακονήματα μπορεί να είναι προαιρετικά πολλά μέρη του αμαξώματος ή ακόμα και ολόκληρο.

Στο εσωτερικό, οι επιλογές χρωμάτων είναι ξανά αρκετές, ενώ προσθήκες εξοπλισμού μπορούν κατά βάση να γίνουν στο κάθισμα του οδηγού.

Η συνδεσιμότητα smartphone έρχεται ως στάνταρ, ενώ η οθόνη του συνοδηγού είναι προαιρετική. Από αντικλεπτικά συστήματα, η Ferrari ενσωματώνει μερικά εάν το επιλέξεις ενώ υπάρχει το MyFerrari Connect.

Υπενθυμίζουμε, ότι και οι 799 Ferrari F80 έχουν ήδη πουληθεί έναντι τουλάχιστον 3,6 εκατομμυρίων ευρώ η κάθε μία. Ωστόσο, έχει τη δική του χάρη το να φτιάχνεις της Ferrari σου έστω και ψηφιακά, ακριβώς όπως τη φαντάζεσαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 17:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button