Ελλάδα

Φοιτητής στη Νομική Σχολή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Θα ζητήσει να διδαχθεί οικογενειακό δίκαιο

Φοιτητής στη Νομική Σχολή αναμένεται να γίνει από το νέο ακαδημαϊκό έτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, πέρασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει να παρακολουθήσει μαθήματα στο συγκεκριμένο ίδρυμα, καθώς αυτό βρίσκεται στην Κομοτηνή, μακριά από τις φυλακές Μαλανδρινού που εκτίει την ποινή του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως αναφέρει το Mega, είναι ένας από τους 57 καταδικασμένους που έδωσαν Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο πιλότος φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στη σχολή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δηλώσει συνολικά οκτώ μαθήματα, ανάμεσά τους και το οικογενειακό δίκαιο.

Η παρακολούθηση

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πανεπιστήμιο ωστόσο, δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων διαδικτυακά.
Έτσι, και προκειμένου να καταφέρει να παρακολουθήσει τα μαθήματα, ο πιλότος έχει το δικαίωμα να ζητήσει μετεγγραφή σε Νομική άλλου πανεπιστημίου, το οποίο θα βρίσκεται πιο κοντά στις φυλακές Μαλανδρινού όπου και εκτίει την ποινή του.

To άρθρο Φοιτητής στη Νομική Σχολή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Θα ζητήσει να διδαχθεί οικογενειακό δίκαιο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 22:39:33

Back to top button