Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση στη Euroleague

Λίγα 24ωρα πριν δώσει εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έχει ματς στην Πόλη, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (20:45, site σήμερα.gr, NovaSports 4). Με απουσίες στο ματς της Euroleague το “τριφύλλι”.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, θέλοντας να βάλει τέλος στο σερί δύο ηττών που έχει στην Euroleague, στα ματς της πρώτης “διαβολοβδομάδας”.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει αυτή τη στιγμή ρεκόρ 2-2, έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας από Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, κατά σειρά. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 3-1, με μοναδική ήττα τον εντός έδρας “διασυρμό” από τον Ερυθρό Αστέρα (57-76).

Για τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιστρέφει στη δράση και στη Euroleague, μετά την πρώτη του φετινή παρουσία, στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, για την Α1 μπάσκετ. Απ’ την άλλη, οι Ντίνος Μήτογλου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκαν νοκ άουτ, καθώς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Αμφίβολος είναι ο Μάριους Γκριγκόνις λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση.

Με δεδομένα αυτά τα προβλήματα, το βάρος στις δύο θέσεις των φόργουορντ θα πέσει σε Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τσεντί Οσμάν.

Για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επιστρέφει στη δράση ο Μάρκο Γκούντουριτς, που έχασε αμφότερα τα ματς της προηγούμενης εβδομάδας. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Σκάιλαρ Μέις, αντικαταστάτης του τραυματία, Σκότι Γουίλμπεκιν. Εκτός θα μείνει ο Σερτάτς Σανλί.

Στα της παράδοσης των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός έχει 20 νίκες και η Φενέρ 17. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση στη Euroleague δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 10:47:00

Back to top button