Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Δεν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση σε 10 χρόνια” |


Ποδαρικό στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” έκανε η Φαίη Σκορδά, με τη δημοφιλή παρουσιάστρια να μιλά τόσο για την πορεία της εκπομπής της στο Mega, τους συνεργάτες της αλλά και την οικογένειά της.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι “Σε αγαπώ. Παρόλο που δεν κάνουμε την παρέα να πηγαίνουμε ταξίδια, όλη την ομάδα σας αγαπώ πολύ. Με πολλούς ανθρώπους πίσω από τις κάμερες έχω συνεργαστεί. Νομίζω αυτό είναι η προίκα μου. Μπορεί να αλλάζω κανάλια, δυστυχώς, γιατί είμαι της σταθερότητας, αλλά αυτό που κρατάω και η προίκα που έχω είναι ότι μένουν οι άνθρωποι στη ζωή μου”.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η δημοφιλής παρουσιάστρια δήλωσε πως “Εγώ γενικά είμαι ψύχραιμη πολύ, πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά, και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας, στους τηλεθεατές. Που λέω και συνέχεια “κορίτσια μου, κορίτσια μου” και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις”.

Προσέθεσε, μάλιστα, πόσο δύσκολη ήταν η περσινή τηλεοπτική σεζόν για την ίδια, λόγω της απώλειας του πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι “Κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω. Ήταν μια εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα. Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τελοσπάντων… Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από το Make a Wish ότι “σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως μαμάδες στο νοσοκομείο, που τα μικρά τους παιδιά περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα”. Αυτό ήταν το σωστό πράγμα που έχω ακούσει. Συνήθως η μαμά μου με παίρνει για να μάθει νέα. Αλλά αυτό που μου είπε είναι το πιο σοφό πράγμα που έχω ακούσει και ίσως είναι αυτό που με χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια”.

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά μίλησε και για την καλή πορεία της εκπομπής της, “Buongiorno”, δηλώνοντας εγκράτεια. “Ο κόσμος πάντα καταλαβαίνει και η πρόθεση ενός ανθρώπου φαίνεται στα μάτια. Καταλαβαίνω ότι και εγώ μπορεί να μην έχω διαχειριστεί κάποιες φορές σωστά τα πράγματα… Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, ξέρουν ότι είμαι πολύ εγκρατής με τα νούμερα τηλεθέασης. Δηλαδή, στο τέλος της σεζόν μπορεί ένας παρουσιαστής και μια ομάδα να μιλήσει για αυτό που έδωσαν στους τηλεθεατές. Είναι μαραθώνιος. Εγώ γενικά είμαι πολύ αγχώδης, σε κάθε πρεμιέρα είναι λες και βγαίνω πρώτη φορά”.

Επιπλέον, η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1 αλλά και για τη σκέψη της να εγκαταλείψει τα πρωινά προγράμματα. “Σκέφτηκα αυτό το καλοκαίρι να σταματήσω από το πρωινό. Έχει αλλάξει πολύ. Το πρωινό το αγαπώ. Επαγγελματικά και οικονομικά. Θα μπορούσα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι ή μια βραδινή εκπομπή και να είμαι ήρεμη. Όχι ότι δεν είναι δύσκολο αλλά για εμένα είναι πολύ πιο εύκολο εκείνο το κομμάτι. Όταν κάνεις τόσα χρόνια καθημερινό και ζωντανό… θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο. Αλλά οι συζητήσεις στο Mega και το γεγονός ότι αγαπώ το πρωινό με έκαναν να μη θέλω να το αφήσω. Είναι πολύ δύσκολο να έχει πλούσια θεματολογία αλλά είπα ότι δε θα το αφήσω έτσι, θα το πολεμήσω”.

“Η δεύτερη πιο δύσκολη απόφαση που πήρα ήταν να φύγω από τον ΑΝΤ1. Το αποφάσισα, ήταν κάτι πολύ συνειδητό, όχι εν θερμώ, και δεν το μετάνιωσα. Δεν το μετάνιωσα και ούτε πρόκειται. ήταν πολύ συνειδητή απόφαση, για συγκεκριμένους λόγους. Απλώς για το δικό μου χαρακτήρα είναι λογικό, γιατί ‘δένομαι’ και χρειάζομαι χρόνο. Βέβαια η επιστροφή στο Mega ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα” τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Τέλος, η παρουσιάστρια του Mega ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει σε κάποια χρόνια από την τηλεόραση. Συγκεκριμένα είπε ότι “Σε δέκα χρόνια δε θα είμαι στην τηλεόραση νομίζω. Προφανώς επειδή είναι δουλειά και από αυτό ζούμε θα δουλεύω αλλά φαντάζομαι ότι δε θα είμαι στην τηλεόραση. Όπως και να έχει και μακάρι να είχα τη δυνατότητα να μη δουλεύω και να είμαι αφιερωμένη στο Make a Wish, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να είμαι αλλιώς θα είμαι εκεί σαν εθελόντρια 100%. Αν σε δέκα χρόνια έκανα κάτι στην τηλεόραση θα ήταν αυτό. Κάποιες εκπομπές, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με αυτό το κομμάτι. Αυτό είναι το όνειρό μου”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 13:15:00

Back to top button