
Φίλιππος Μιχόπουλος: «Σταματήστε να δημοσιεύετε κοινές φωτογραφίες μου με την Αθηνά Οικονομάκου» – Η ανακοίνωση στα μέσα
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, με ανακοίνωσή του στα Μέσα, καθιστά σαφές ότι δεν επιθυμεί τη δημοσίευση κοινών φωτογραφιών με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Οικονομάκου, καθώς και τη δημοσίευση φωτογραφιών του συνδυαστικά με στιγμιότυπα της ηθοποιού με τη χρήση κολάζ.
«Kαθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής μου πορείας, έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω», εξηγεί ο επιχειρηματίας.
Η ανακοίνωση του Φίλιππου Μιχόπουλου:
Όπως καλώς γνωρίζετε, ουδέποτε έως σήμερα έχω απευθυνθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρεμβαίνοντας καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στο έργο σας.
Πλην όμως, αναγκάζομαι το πρώτον να το πράξω δια της παρούσης προκειμένου να σας εκφράσω την επιθυμία μου για τη μη δημοσίευση κοινών φωτογραφιών με την πρώην σύζυγό μου κ. Αθηνά Οικονομάκου από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά και social media accounts.
Σας καθιστώ σαφές, ότι δεν συγκατατίθεμαι στη δημοσίευση της φωτογραφίας μου εν συνδυασμώ με την πρώην σύζυγό μου κ. Αθηνά Οικονομάκου. οι οποίες έχουν ληφθεί στο παρελθόν, ακόμη και με την χρήση της τεχνικής pixel ή κολάζ.
Kαθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής μου πορείας, έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω. Είμαι βέβαιος ότι θα επιδείξετε τη δέουσα ευαισθησία στο δίκαιο αίτημά μου.
Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-01 07:52:00