Showbiz

Φάνης Μουρατίδης για Maestro: “Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας… |


Για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την επιτυχία της σειράς του “Maestro” μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα Secret.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, η οποία επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega αλλά και το Netflix, σημείωσε πως “Ήξερα από την αρχή ότι είναι διασφαλισμένη η επιτυχία από το επίπεδο και την ποιότητα του προϊόντος. Το ότι θα έφτανε σε αυτό το level όμως δεν θα μπορούσα να το ξέρω”, δηλώνει ο Φάνης Μουρατίδης και συμπληρώνει χαρακτηριστικά: “Ωστόσο, γνωρίζοντας τον Χριστόφορο, δεν εκπλήσσομαι, αφού πίστευα ότι θα μπορούσε αυτή η δουλειά να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ο Χριστόφορος έχει όλες τις προδιαγραφές και τα εχέγγυα για να το πετύχει”.

Στο ίδιο επίπεδο μίλησε και για τη στροφή του από την κωμωδία στο δράμα, μέσω του “Maestro” λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “Το κοινό μας συνδέει με τα τελευταία πράγματα που έχουμε κάνει. Δυσκολεύεται να μας συνδέσει με κάτι άλλο και επειδή εδώ και 12 χρόνια κάνω μόνο κωμωδίες, κάπου έχει περάσει στο κεφάλι τους ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτός κάνει μόνο αυτό. Δεν μου συμβαίνει συχνά να κάνω τέτοια συνεργασία στη ζωή μου. Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου”.

Επιπλέον, μίλησε για το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μη θέλοντας να κρύψει την εκτίμηση που του κρύβει για το εργασιακό πάθος και ήθος του. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι “Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που νοιάζεται για τη δουλειά του, που είναι πάνω από όλα. Πρέπει να είσαι και ολίγον κουραστικός αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα σε αυτή τη χώρα, άρα να έχεις το κουράγιο, τον χρόνο, το πάθος να γίνεσαι αυτός ο ενοχλητικός τύπος που κάθε 5 λεπτά λέει “τι κάνεις τώρα, το έκανες αυτό;”. Γι’ αυτό και η επιτυχία σε κάποιους ανθρώπους δεν είναι τυχαία. Ο Παπακαλιάτης είναι συνώνυμο της επιτυχίας, είναι ένας άνθρωπος-ορχήστρα κυριολεκτικά”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-04 07:00:00

Back to top button